Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (6/20) > >>

Kapetan:

--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 20:27:26 posle podne ---Da čovek kome sam prodao mi je rekao da je izgoreo dihtung glave motora.

--- Kraj citata ---

ti kao majstor bi trebalo da znas nekog majstora koji zna da prepozna problem ? ili upravo tvrdis da ne postoji  majstor u Srbiji koji moze da popravi dihtung glave motora ? pa valjda imas nekog drugara koji je majstor za motore ?

evo nadjoh evinrude 85to godiste 30 konja (tako nesto bese i onaj)  .. cena dithunga od 3 do 10 dolara... drama brate .. drama ...
koji si ti lik za 10 dolara si isao okolo i pricao gluposti i ovde se blamiras ... nista to ne bi bilo strasno da se desilo meni i da se ispostavi da je svecica cadjava, svi znaju da se u motore razumem kao u pecanje ... al brate pored sveg tvog busanja oko motora, marinizacije, poznavanja rada... da te jedan dihtung izbaci iz takta

http://www.boats.net/parts/search/BRP/JOHNSON/1985/J30ELCOA/CYLINDER%20&%20CRANKCASE/parts.html

Kapetan:

--- Citat: ronac  04, 05, 2015, 20:36:29 posle podne ---Ko je Boki da li radi prohrom,nesto malo?

--- Kraj citata ---
Boki sa marine shark, radio je broketu i prosli i ovaj camac , odlican lik ... prilicno sam siguran da ne radi prohrom , mislim da radi samo celicni lim .....

stvlada:

--- Citat: Kapetan  04, 05, 2015, 20:39:16 posle podne ---
--- Citat: stvlada  04, 05, 2015, 20:27:26 posle podne ---Da čovek kome sam prodao mi je rekao da je izgoreo dihtung glave motora.

--- Kraj citata ---

ti kao majstor bi trebalo da znas nekog majstora koji zna da prepozna problem ? ili upravo tvrdis da ne postoji  majstor u Srbiji koji moze da popravi dihtung glave motora ? pa valjda imas nekog drugara koji je majstor za motore ?

evo nadjoh evinrude 85to godiste 30 konja (tako nesto bese i onaj)  .. cena dithunga od 3 do 10 dolara... drama brate .. drama ...
koji si ti lik za 10 dolara si isao okolo i pricao gluposti i ovde se blamiras ... nista to ne bi bilo strasno da se desilo meni i da se ispostavi da je svecica cadjava, svi znaju da se u motore razumem kao u pecanje ... al brate pored sveg tvog busanja oko motora, marinizacije, poznavanja rada... da te jedan dihtung izbaci iz takta

http://www.boats.net/parts/search/BRP/JOHNSON/1985/J30ELCOA/CYLINDER%20&%20CRANKCASE/parts.html

--- Kraj citata ---

Majstor jesam,ali ne za motore nego zavarivac.Kad je drama za 3 dolara sto ti to nisi sredio,a ne da se blamiras i prodas neispravan motor kao ispravan... To govori kakav si covek.Meni si rekao da je ispravan.Toliko o tome

stvlada:
   Samo jos ovo da dodam,desavalo mi se da zbog lose procene kaliram sa mnogo vise para i sigurno necu propasti za 200-300e i te sam pare odavno prezalio,ali ti nisi ispao covek.Zbog tvoje sujete su mnogi pravi nauticari napustili ovaj sajt od kojih je mnogo toga moglo da se nauci. Sta ljudima ovde privlaci paznju? Po neko druzenje koje opet ne organizujes ti nego clanovi i zanimljiva su im ova nasa prepucavanja.

Kapetan:
vlado upozoren si da se motor ugasio ... glasno i jasno ... ispostavilo se da je to zbog 3-10 dolara... i ja sam ti rekao da je neka glupost i bio u pravu, ti si pod tim uslovima uzeo motor ... receneo ti je da je motor Saletov.. jasno i glasno... i ja ti kriv ?
sujete kod mene nema...

a ti sto su otisli su otisli zbog sebe pa otvorili forume , super svima , ima vise korisnih stvari na netu ... svi na dobitku ...

e, zbog mene je jedino janez otisao, i fala mu na tome  ... to je onaj sto pred detetom od 7 godina skida gace i pokazivao dupe, secas se majstor Vlado bio si sa njim,  i bilo ti smesno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju