Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

I jopet o majstorima i cenama

<< < (5/20) > >>

stvlada:
Ja se blamiram??? Pa tebe treba da je blam.
Znam da je bilo nešto u vezi janeza,pa sam ga zato zvao i pitao njemu si rekao da ne smeš iz govnare jer te zeza motor. Što znači da si znao da je neispravan a drugarski si mi ga prodao po regularnoj ceni.
Sa saletom sam se čuo samo da prenesemo motor na mene,ne pre toga.
Misliš da bi platio punu cenu za neispravan motor???

Kako ti uvek izvučeš reči iz konteksta. Do sad su svi odustajali od rasprave sa tobom i napuštali forum,ja neću.
Kaži samo kako to da svi greše samo si ti uvek u pravu???
Trebalo bi da te je sramota.

Kapetan:
 dodo

--- Citat ---Znam da je bilo nešto u vezi janeza,pa sam ga zato zvao i pitao njemu si rekao da ne smeš iz govnare jer te zeza motor. Što znači da si znao da je neispravan a drugarski si mi ga prodao po regularnoj ceni.
--- Kraj citata ---

eto... sad od toga da je janez sedeo pored mene dok sam vozio , prodjosmo preko toga da je bio na mojoj marini , a sad ce jos malo da ispadne da sam mu rekao telepatski ili sta vec ...

za poteznicu si upozoren istog dana kada si i kupio motor,rekoh ti da je bio majstor ceprkao ali da ja nisam zadovoljan kako je sredio ... a ti oma rece kako si ti majsto i kako ces da napravis neki deo ili sta bese...

nego me podseti ,jednom prilikom si mi rekao da je decko kome si prodao motor popravio isti  ? neki dihtung je zamenio ako se ne varam ?

stvlada:
Nisam bio siguran u vezi janeza pa sam ga zato zvao i proverio.
Za poteznicu ništa ti nisam ni rekao jer sam je sredio.
Da čovek kome sam prodao mi je rekao da je izgoreo dihtung glave motora.

Kapetan:

--- Citat: Ljuba  04, 05, 2015, 19:38:23 posle podne ---Što se tiče majstora za naše motore ja samo za jednog (a promenio sam ih dosta) mogu da tvrdim da uradi sve kako treba od početka do kraja: Peka iz Banovaca. Pri tome je sasvim umeren sa cenom, nema dranja niti zavrtanja.

Što se tiče Grka s njima imam iskustva u vezi automobila, imao sam glupi kvar na Puntu koji me je mučio par godina, ponavljao se sezonski (da ne davim sad šta) i majstor Grk na Tasosu mi ga reši za pristojnu sumu, pre par godina i od tada da kucnem u drvo...Pratio sam šta i kako radi i videlo se da čovek to hoće da uradi a ne da skarabudži.

--- Kraj citata ---

ja sa grcima imam i ovakva i onakva iskustva ... elektricar koji mi je sredio alternator da radi kao fabricki na kolima mi je odradio celokupnu struju na ladji bez osiguraca  56568

a od domacih majstora cenim Pavlicu za pumpe i razne sitnice odlican je, sve pumpe i slicno dovlacim kod njega ...
aca tomos za sve dvotakne masine, covek je em majstor em posten
momke iz budisave za Perkins brodske motore , profi ali se morate cenkati sa njima : )
Bokija za limarsko bravarske radove (ali nikako filigranske :) )
...

ronac:
Ko je Boki da li radi prohrom,nesto malo?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju