E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Digitalna televizija na brodu dvb t2
dugamm:
ZA televizor koji je DVBT ja kupio sobnu digitalnu antenu u tehnomaniji za 1400 din i nema nikakvo napajanje , samo ubodes antenu u TV .Uhvatio nekoliko kanala .
packe:
glomexsovo napajanje treba iskljuciti
slavkor:
Izvinjavam se prethodnom sagovorniku,Ne treba iskljucivati Glomeksovo napajanje,ono je za njegov pojacavac potrebno ,nego iskljuciti u resiveru napajanje 5 v ( u meniju) koje ide preko RF Anteskog ulaza za napajanje posebnih antena koje rade na taj nacin.
mesechar:
Upravo synaps t 20 ima opciju iskljucenja napajanja prema anteni(da pojasnim taj napon u stvari sam prijemnik salje po koaksijalnom kablu prema malompojacivacu u samoj anteni kad sekoristi naravno äktivna dvb antena)
Ali za Beogradski akvatorij je vise nego dovoljna antena tipa Lasta ,to je mala pasivna antenica dipol koju smo drugar i ja na njegovom camcu umocili u Savu i dalje je prihvatala signal. Ne vidim bilo kakvu potrebu za skupim aktivnim antenama.
zankiki:
Pa nisu baš skupe, evo ja sam ovu strong platio 3000,00 dinara i radi odlično, a lepo i izgleda!
Juče probao na brodu i signal je odličan.
Verujem da rade i ostale antene, ali nisam imao nikakvu, pa sam morao nešto da nabavim...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju