E, ovako treba... > Elektronika

GPS na mobilnom telefonu

<< < (6/12) > >>

igogitar:

--- Citat: mossi  07, 04, 2010, 22:42:32 posle podne ---Olimpe, nije sramota kad je neko početnik u nautici , a ima 40-50 godina.
Nije sramota ako nema vremena da "uči" reku, a to malo vremena koristi da bi bio na reci, odgovoran i bezbedan.
Bezbedan, on, njegova porodica i njegova ladja.

Zato, nemoj biti tako ohol, jer ti odgovaraš samo za sebe, svoj kanu i svoju stolicu.

:drinks:

--- Kraj citata ---

Ma ljudi ne treba meni navigacija da plovim.Mogu  da plovim bez ikakvih pomagala vezanih za navigaciju.Rijeku poznajem odlicno-bar onaj dio kojim plovim.Objasnio sam zasto mi treba navigacija.Slazem se sa Mossi da nije sramota koristiti navigaciju.

mossi:
Ma sve je samo pitanje vremena, radiusa i plovila, SVAKO ko je na reci svakodnevno nekoliko godina, a ne ide dalje od matične marine više od 20-30km, ZAISTA MU NE TREBA GPS.

:drinks:

Kapetan:
gps je pomocno pomagalo koje u mnogome olaksava plovidbu i ostavlja vise vremena za uzivanje... 

Garmin sasvim lepo funkcionise na reci ... Ja licno vise volim google maps imao sam ga na SonyEricsonu i sad na Nokia 5800 , prednost je sto vidite satelitski snimak koji vam omogucava da se snadjete i sa onim sto se nalazi iza prvog reda drveca, da pronadjete plazu koja se ne vidi sa glavnog toka....

koliko sam pumpi samo nasao odmah uz reku aa zaklonjene su samo sibljem ...

moze se i bez GPS-a ali onda je prilicno teze... kad god kupujem mobilni prvo sto proveravam je GPS kojni se h puta pokazao kao nezamenjiv za snalazenje

ujedno GPS sa dobrom mapom (jos uvek ne postoji mapa sa dubinama) moze da nas sacuva brda podvodnih glusposti o koje mozemo da ostetimo brod...

zorter:
Kapetane, a panjevi..? :taunt:

zorter:

--- Citat: olimp  08, 04, 2010, 21:10:28 posle podne ---Panjeve ucrtavaju na kartama koje Nokie ne primaju  :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Znao sam da ima neka caka. :dance1: :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju