E, ovako treba... > Elektronika
GPS na mobilnom telefonu
barbanesa:
Au kapetane ne ostavljaju te na miru u vezi panjeva.Bolje da nisi pricao nikom. :pogranichnik: :drinks:
zorter:
Nije on ni pricao. Mislis da bi se on hvalio sa tim. :nono:
Kapetan:
samo offtopikujte ... kad budem cepao temu bice vam djavo kriv...
ajd da se vratimo na temu evo par slika kako to izgleda
mozda ova slika prikazuje najbolje sta znaci imati telefon sa gps opcijom na reci ... e sad mozete kliknuti na svaku stvaku i dobiti dodatne informacije...
igogitar:
--- Citat: Kapetan 08, 04, 2010, 15:02:14 posle podne ---gps je pomocno pomagalo koje u mnogome olaksava plovidbu i ostavlja vise vremena za uzivanje...
Garmin sasvim lepo funkcionise na reci ... Ja licno vise volim google maps imao sam ga na SonyEricsonu i sad na Nokia 5800 , prednost je sto vidite satelitski snimak koji vam omogucava da se snadjete i sa onim sto se nalazi iza prvog reda drveca, da pronadjete plazu koja se ne vidi sa glavnog toka....
koliko sam pumpi samo nasao odmah uz reku aa zaklonjene su samo sibljem ...
moze se i bez GPS-a ali onda je prilicno teze... kad god kupujem mobilni prvo sto proveravam je GPS kojni se h puta pokazao kao nezamenjiv za snalazenje
ujedno GPS sa dobrom mapom (jos uvek ne postoji mapa sa dubinama) moze da nas sacuva brda podvodnih glusposti o koje mozemo da ostetimo brod...
--- Kraj citata ---
Kapetane nemoj tako da pises proglasice te Olimp sveznajuci,najstrasniji nornar svih vremena neznalicom i pocetnikom.A uz to jos i nesposobnim.
@olimp
Nadam se da iza toliko oholosti i samouvjerenosti stoji bar 10-i dio znanja. Garmin i ostali proizvodjaci zatvarajte fabrike odsad ce cika Olimp da vrsi navigaciju. Stvarno je citav ovaj svijet glup sto kupuje te GPS uredjaje. :haha:
Ne mogu da vjerujem-postavim obicno jednostavno pitanje i ne dobijem ni jedan odgovor koji bi bio od pomoci ali zato dobijem par polu-uvreda od Olimpa.Svijet je stvarno otiso u qrac. :suicide:
Kapetan:
ljudi iskulirajte , olimp je delimicno u pravu i to za onaj deo da moramo znati "slusati" reku, kao sto nije u pravu da ne treba koristiti el. uredjaje.... i on na svoja putovanja nosi mobilni, sat i slicno :taunt:
e sad neko vise voli da slusa reku a neko vise voli da slusa gps, poenta je da i jedni i drugi uzivamo na reci neko ovako neko onako... ne osudjujte odmah jedni druge...
sto se garmina tice tu je pera najpozvaniji .. ja imam identican mobilni i pitanje al se jos nisa bavio time posto sve radim preko Google Eartha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju