E, ovako treba... > Elektronika

GPS na mobilnom telefonu

<< < (5/12) > >>

mossi:
Olimpe, nije sramota kad je neko početnik u nautici , a ima 40-50 godina.
Nije sramota ako nema vremena da "uči" reku, a to malo vremena koristi da bi bio na reci, odgovoran i bezbedan.
Bezbedan, on, njegova porodica i njegova ladja.

Zato, nemoj biti tako ohol, jer ti odgovaraš samo za sebe, svoj kanu i svoju stolicu.

:drinks:

mossi:
Da, ali za sve to je potrebno vreme da bi stekao iskustvo!
Kod nas nemaš od koga da naučiš, a vremena se ima sve manje.
Tako da pomoćno pomagalo GPS, je jako zgodno pomagalo.

Dunav je reka, koja se MORA poštovati.
Kad bi neko postao kapetan svoje ladje sa iskustvom?
Treba da ploviš najmanje 5 godina, barem 50 dana godišnje!

:drinks:

zoki novus:
covek se uci dok je ziv :)

zorter:

--- Citat: zoki novus  07, 04, 2010, 23:03:47 posle podne ---covek se uci dok je ziv :)

--- Kraj citata ---

I opet lud umre. :sorry:

igogitar:
@Olimp
Naravno da ucim o rijeci svaki put kad sam na njoj ali smatram da je navigacija korisna stvar.Jedino postoje ljudi koji se plase tehnike.U ljudskoj je prirodi plasiti se nepoznatog. Moj zet je negdje imao fotografijju na kojoj rostiljamo na rostilj postavljen u rijeku Savu nekih 20m od obale dok u pozadini prolazi brod "Ostrelj" na svega nekih 7-8 metara iza nas.To bi sigurno bila zamka za onog ko ne poznaje tj dio rijeke i tehnika bi mu sigurno bila od koristi.Ali,tehnika je bauk pa je treba odbaciti.Odbacimo i automobile,kompjutere, televiziju,radio,EKG,magnetnu rezonancu itd.Sta ce to nama rekreativcima? Olimp ja sam lovac vec 13 godina i za to vrijeme sam lovio na raznim terenima(nepoznatim) i ne treba mi niko pricati o snalazenju u prirodi bez pomoci tehnike,u tome sam jako dobar.Ja  smatram da Olimp i ostali koji ne zele ne moraju da je koriste ali nemaju osnova da kritikuju one koji to zele.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju