E, ovako treba... > Elektronika
GPS na mobilnom telefonu
Darkobp:
--- Citat: zoki novus 13, 08, 2009, 21:02:57 posle podne ---imam nokiu n95 8gb sa instaliranim garminom
odlicno radi ali trosi bateriju za medalju
--- Kraj citata ---
Da stuce je za par sati :good:
Usija se plastika od nazadi gde je bat.mislis istopice se koliko rastura bateriju :sorry:
Barba:
Hvala za info. Ja sam mislio da uzmem N75 ili E66. Pa ako sa radom GPS drzi samo dva sata, drzao bi je na punjacu.
Sto se garmina tice pise po forumima da je problem sa nekom verzijom 5, sa verzijom 4 je navodno OK.
@zorter
Meni je pre dva dana na 6288 pukao display, sam od sebe, nije ispao ili tako nesto. Zato sada i trazim neki novi model. Ali da bi imao GPS na njemu treba ti GPS pozicioner koji se bluetoothom poveze na mobilni.
Kapetan:
problem potrosnje je direktno veza sa software ... drugim recima Garmin konstantno drzi ukljucen GPS, dok ovaj moj samo kad zatrazim lokaciju pokrene GPS zato i daje veliku autonomiju... u deplasmanskom rezimu gde je brzina 6-11 km/s bolje ne koristiti garmin na mobilnom vec google maps iz brostog razloga jer ne gledate na ekran konstantno vec jednom u 5-10 min a ond akliknite dugme GPS za 10 sec odradi sta treba i iskljuci se...
aj da dopisem jos nesto da ne gresim dusu ...
mozda GARMIN ima oopciju da mu se kaze da refresuje polozaj recimo na 1 min ???
zorter:
@Barba, hvala za info. To sam i ja konstatovao posle nekih poseta raznih foruma li nisam bio 100% siguran. Pozzzzzzz :good:
zoki novus:
na buvljaku u bubanj potoku navigacija 70e
kupuo drugar radi
0641664002 nebojsa (prodavac)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju