E, ovako treba... > Elektronika

GPS na mobilnom telefonu

<< < (2/12) > >>

Barba:
1. Ako sam dobro shvatio, moze se koristiti sa GPS mapama i Google Earth satelitskim snimcima. Da li je promena moda jednostavna, u smislu da malo koristim jedno, malo drugo ili kad se odlucis za jednu opsiju to ti je to, a da bi promenio moras da reinstaliras, flesujes...

2. Drugo pitanje je vezano za potrosnju baterije, malo sam guglao na tu temu i to je izgleda ozbiljan problem. Koliko baterija drzi pri koriscenju GPS-a, dv, ri pet sati? Naravno da o zavisi od telefona, ali ajde recite za vase modele.

3. Trece pitanje je vezano za izbor modela. Uvek sam smatrao da postoje mobilni telefoni i da postoji Nokia. Sta je po vasem misljenju best buy za coveka koga interesuje samo GPS, SMS i razgovor?

Kapetan:
1 u okviru programa biras sta gledas dal mape dal satelit dva klika OPTION- MAP ili OPTION SATELITE IMAGES
2 ja sam isto to cuo ali ne bih rekao da je strasno... ceo dan mi je radio i skinuo je bateriju za recimo 60%

3 jos nema mobilnog koji meni odgovara... a koji tebi odgovara to je diskutabilno... promenio sam gomilu NOKIA, HTC, SONY ERISCSON, SAMSUNG, ALKATEL, I PHONE i nijedan nije ispunio nijedan zahtev kako treba...

najveca zamerka na sve koje sam imao je to da su moji prsti brzi od softwera a to je porazavajuce...

hallamiti:
barba problem sa baterijom je kod nokie kada se instalira garmin mobile, on vuce bateriju, inace na nokia maps ne trosi nesto preterano vise.

zorter:
Jbg ljudi, ja se mucim sa mojom NOKIA 6288 vec nedelju dana i ne mogu da instaliram ni jedan program GPS-a a na raznim forumima i sajtovima pisu da moze. Na kraju cu  :suicide:

Ako neko nesto zna o ovom modelu, pomagajteeeeeeeeeeeeeee  :superstition:

zoki novus:
imam nokiu n95 8gb sa instaliranim garminom
odlicno radi ali trosi bateriju za medalju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju