Hvala Kapetane na ljubaznoj ponudi, svakako cu to imati u vidu ako tako nesto odlucim

. Ako mislis na onaj brod sto sam postavio slike na drugoj temi ("Elizabeth"), to treba dobro pregledati uzivo. Prodaje ga neka zena, pricali smo sa njom telefonom, pojma nema (verovatno ga je nasledila

), samo ima ugovor sa prethodnim vlasnikom a nezna nista da kaze o tehnickim podacima, stanju, ispravnosti, cak bi se moglo reci da deluje dosta nezainteresovano. Moja ideja je bila da ga donesem takvog kakav je pa da ga radim od A-S (motor napolje, merenje kompresije, ako mora rasklapanje i generalka ako ne onda svakako osvezavanje novim karikama i dihtovanje, servis pumpe, lanac, vodena pumpa, alternator, alnaser i t.d.) da kad ga vratim znam da je u narednih nekoliko godina sto posto siguran. Smirglanje, popravke i lakiranje enterijera kao i premazi spolja i unutra korita se podrazumevaju. Eto, kad je taj brod u pitanju to mi je bila ideja posto je cena pristupacna imalo bi prostora da se to dobro sredi. E sad. ovakav kakav je dali bi mogao da plovi, rekoh treba detaljan pregled pa odluciti. To znaci da bi bio neophodan odlazak pa na licu mesta odluciti da li odavde poslati ekipu da ga dotera vodom ili ga natovariti ako vredi sve to na njemu uraditi.