E, ovako treba... > Plovila
Transport camca
Alexa:
--- Citat: mladjo 11, 01, 2015, 11:36:09 pre podne ---Alexa imate jos jednu varijantu.Nadjite,ako mozete nekog naseg coveka,mislim poznanika koji zivi u NL da Vam on odradi papirologiju.Holandjani nevoljko prodaju brodove u inostranstvo iz nekih njima znanih,ali bolesnih razloga. varate se ako mislite daje taj korektan,on je pokvareno sladak.Ja ovo govorim iz licnog iskustva posto 1-2 puta godisnje idem u NL i posecujem na desetine marina.
--- Kraj citata ---
thumbup
U pravu si Mladjo, razmisljao sam i u tom pravcu, imam jednu prijateljicu u Belgiji i mislio sam da je zamolim da brod najpre prebacimo na njeno ime a onda da ona meni kao proda. Videcu nesto, valjda nece da mi "pobegne" dok ja sve kockice ne sklopim. Na kraju krajeva i ako se proda, bice drugi, mada mi se ovaj dopada a i cena mislim da je ok.
Alexa:
--- Citat: mladjo 11, 01, 2015, 11:25:26 pre podne ---Cim neko spomene da ce da uveze neki brod,za Novusa je to glupo.Zasto Vi gospodine Novuse ne kazete gde to ima ta kvaliteta i takav tip broda u Srbiji,kao npr.lepotan kao Vas brod.
--- Kraj citata ---
Mladjo, ja ne trazim savet gde i sta da kupim nego kako da to organizujem i dovezem. Sve je stvar ukusa i sopstvene procene sta je lepo ili nije lepo, sta se isplati ili neisplati, pa tako i brodovi
broker975fx:
Živi bili pa videli,
maštanje je čudo, mada nije da nije korisno. Za oko najmanje 10k koliko će ovaj brod izaći čak i da dođe do nas može se štošta uraditi pa čak i pravi novi koji će pre zaploviti nego ovaj holandez.
budens72:
Brod je bombona ok
samo treba dobro videti oko papirologije...
mladjo:
Ako i ovaj brod pobegne bit ce u februaru i martu mnogo veca ponuda,jer tada pocinje obracun i razrez poreza.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju