E, ovako treba... > Plovila
Transport camca
Alexa:
Posto sam u fazi planiranja kupovine broda u Holandiji, transport ce mi biti prilicno komplikovana operacija. Razmatram opciju na prikolici za camac (najveca sto sam nasao u NL je 3,5 t, do 10 m) po pristojnoj ceni od 1500 eura i druga varijanta da ovde iznajmim prikolicu za prevoz automobila s`tim sto bi tu moralo da s napravi leziste za camac. Vasa misljenja ce mi dobro doci. Evo slike prikolice koja moze da se iznajmi a evo kako izgledaju i postolja koja sam nasao na net-u. Prikolica je 9,5m i nosi 3,5 tona. Znaci, pretovar od cca 500-1000 kg prema onome sta ja gledam od camaca (celicnjak 8-9 m).
Arsa:
Po meni, najbolja opcija je da kupiš tamo prikolicu sa kolevkom za brod i da je po dolasku u Srbiju koristiš za svoje poslove a možeš je i iznajmljivati zainteresovanima.
Malo je takvih prikolica kod nas.
Alexa:
www.botentekoop.nl/diversen/amerikaanse-boot-trailer-3500-kg--1/1518596
Evo ovo se prodaje za 1500 (spustio mi je cenu za kes), nije losa varijanta, pitao sam carina je nesto malo jer nemaju u katalogu tako skupe prikolice za camce, carini se na vrednost 250 eura sto znaci nekih 60 eura carina i pdv. Za te pare ovde nema i plus ako odradi posao ona se isplatila. Jedino ako je camac malo tezi ali.... malo rizika, nece valjda da mere na putu. Jedino Madjari na granici,ali kod njih sve ima svoju cenu. Videcemo, znas vec da sam u fazi razrade raznih varijanti 55555
mladjo:
Tu prikolicu nemozete registrovati.
Alexa:
--- Citat: mladjo 28, 09, 2014, 17:24:54 posle podne ---Tu prikolicu nemozete registrovati.
--- Kraj citata ---
Sto ? Neznam za to no125
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju