E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (18/28) > >>

Alexa:
Pokusacu da ga privolim da mi to posalje. Vec sam trazio da mi skenira ali, oni su za nase pojmove cudni, ne zele da se angazuju vise nego sto moraju. Verovatno smatra naci ce se kupac iz Holandije koji nece imati takve zahteve. Kazem, pokusacu jos jednom da ga zamolim, i ja mislim da je najbolje da nasim organima prezentiram dokumentaciju sa kojom bih se pojavio na carinjenju. To mi nece biti problem, u Gradistu se svi poznajemo i sigurno cu dobiti adekvatan odgovor. Jedino da prodavca ubedim za malo vise angazmana  tamburanje. Zole mi je vec dao informaciju da moze jednostavno da ga prijavi tamo i odmah odjavi i to kosta 25 eura, to sam mu i napisao i poslao link gde to moze online da uradi ali.... Holandezi su kao sto kazem, malo cudni. Ja da treba da prodam nesto i imam kupca a fali nesto od papira, razleteo bi se na sve strane i to resio u danu  jh

zoki novus:
Interesantan brodic. Predpostavljam oko 7-8m?
Za te pare mozes i ovdee ta kupis dosta mladji camac 25648

mladjo:
Cim neko spomene da ce da uveze neki brod,za Novusa je to glupo.Zasto Vi gospodine Novuse ne kazete gde to ima ta kvaliteta i takav tip broda u Srbiji,kao npr.lepotan kao Vas brod.

mladjo:
Alexa imate jos jednu varijantu.Nadjite,ako mozete nekog naseg coveka,mislim poznanika koji zivi u NL da Vam on odradi papirologiju.Holandjani nevoljko prodaju brodove u inostranstvo iz nekih njima znanih,ali bolesnih razloga. varate se ako mislite daje taj korektan,on je pokvareno sladak.Ja ovo govorim iz licnog iskustva posto 1-2 puta godisnje idem u NL i posecujem na desetine marina.

Alexa:

--- Citat: zoki novus  11, 01, 2015, 11:08:49 pre podne ---Interesantan brodic. Predpostavljam oko 7-8m?
Za te pare mozes i ovdee ta kupis dosta mladji camac 25648

--- Kraj citata ---

Brod je 9,5 x 2,65 tezak 6 t. (po tome bi trebalo da je debljina lima bas dobra), neznam tacno koliko. Motor je skoro nov 252 radnih sati (Timray)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju