E, ovako treba... > Plovila
Transport camca
broker975fx:
Ti si kapetane tu figurativno pošto si se prvi ponudio za posadu a dobro znaš da je to klasičan slučaj kada se okuplja ekipa, nisam mislio lično na tebe a kada smo već kod tebe baš bih voleo da vidim kako planiraš od silnih obaveza da za tako nešto odvojiš više od mesec dana a nemaš vremena da za sat vremena na forum okačiš dalju priču u kojoj si delom učestvovao. Ja bre posadu za posao do NS i okolinu BG ne mogu da okupim a plaćam dnevnice. Usput nisam u Višnjici skoro godinu dana jh
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 11, 12, 2014, 15:55:30 posle podne ---Ti si kapetane tu figurativno pošto si se prvi ponudio za posadu a dobro znaš da je to klasičan slučaj kada se okuplja ekipa, nisam mislio lično na tebe a kada smo već kod tebe baš bih voleo da vidim kako planiraš od silnih obaveza da za tako nešto odvojiš više od mesec dana a nemaš vremena da za sat vremena na forum okačiš dalju priču u kojoj si delom učestvovao.
--- Kraj citata ---
ja i pored obaveza ovu godinu preplovih :) a rekoh na zimu stavljam nastavak ... pa bre ni sneg nije krenuo da pada ... bice... od svih ja nesto i napisah i napravih ! :)
a to da se razbezi posada znam ... ove godine u dva slucaja sam gledao te situacije... ja sam se sa Miljanom pet puta dogovarao i otkazivao jer je on jebao sa datumima, e kad je zagarantovao datum onda sam i dosao :)
--- Citat: broker975fx 11, 12, 2014, 15:55:30 posle podne --- Ja bre posadu za posao do NS i okolinu BG ne mogu da okupim a plaćam dnevnice. Usput nisam u Višnjici skoro godinu dana jh
--- Kraj citata ---
kako cuh.... koliko nudis to nije ni cudo :)
(moram malo da te je8uckam, sta radis sada koji posao, koja lova ? moze vikend ture za drugare )
Ljuba:
--- Citat: Alexa 11, 12, 2014, 10:20:59 pre podne ---Ma razmatram sve opcije, drumski prevoznici su najbolje resenje ali niko nece da tovari vangabaritno. Kontaktirao sam onog sto je Zoletu vozio, cena je ok, ali do 2,5 m.
--- Kraj citata ---
U zlo doba setih se dobrog prijatelja koji se bavi špedicijom, nismo dugo bili u kontaktu zbog koječega pa ga nazvah danas i izložih problem.
Kaže ispitaće stvar pa će mi javiti a na moju primedbu o gabaritima postavi mi jedno vrlo logično pitanje: a što mora kopnom, može da se transportuje i rekom, ima prevoznika čije barže idu na ovu stranu, samo da se uklope termini jer u tom slučaju ne može odmah i sad već kada ta barža krene na ovu stranu.
I stvarno, u tom slučaju gabariti nisu problem, dizalica ga spusti na baržu, ovi ga uvežu i putuj igumane. Verovatno bi se čekalo nekoliko nedelja da se to obavi od početka do kraja ali ako cena transporta opravda to vreme onda smo svi veseli.
Alexa:
To je stvarno zanimljiva opcija. Hajde, raspitaj se detaljnije pa javi. Prilagodjavanje termina nije nikakav problem, pa i u svakoj drugoj varijanti se mora sacekati i uskladiti vreme sa prevoznikom ili ekipom za plovidbu.
STG:
Bilo je vec transporta ove vrste (brodic u barzu) i nikakvih problema nije bilo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju