E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (8/28) > >>

Alexa:

--- Citat: Kapetan  11, 12, 2014, 07:58:01 pre podne ---Ako ces kanalima javljam se za posadu ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

OK Kapetane, ja u toj opciji i racunam na to da neko sa iskustvom bude deo posade. Plasim se da u zimzkim uslovima to ne bude rizicno. Opet u prolece (kada bi meni vise odgovaralo zbog finansija) vodostaj zna da bude problem zbog otapanja snega. Neznam ni sam sta je pametno. Npr. procitao sam da je Loncar imao problem sa travom na elisi i neko iz posade je cak morao da zaroni da to ocisti  2658 . Neznam ni grejanje na brodu kako funkcionise. Zajebano, cini mi se. Leto je  ok ali meni kasno da cekam, izgubio bih celu godinu.

Alexa:
Onaj prvi brod je extra sredjen ali ima onaj idiotski  wc (hemijski). MOzda neznam tacno sta hocu ali znam da to necu. Mislim da bih ga zamenio jos u Holandiji  jh .

Alexa:
Ovaj drugi brod deluje bas ozbiljno, mozda je potrebno sminkanje enterijera ali ovako je skroz ok. Jedino me brine da li moze 50 ks da izgura 6 tona uz Rajnu  sha

LSI:
Брале мој, какви бродови и за које паре!

Благо оном ко то себи може да приушти. Сваки је бољи од било које наше самоградње, а не кошта ништа више.
А што се тиче допреме - неко са искуством у пловидби не би смео да има проблема да доплови до нас. На тим бродовима постоје сви услови за комфорну и безбедну вожњу. Мотор има довољно снаге - то и нису бродови за тркање и глисирање.
Потребно је само имати времена и бити пажљив.

Све ово пишем не бих ли вас охрабрио да донесете праву одлуку.
Вожња до нас биће довољно дуга и разноврсна да вам послужи као својеврсно искуство, драгоцено до краја живота.

Срећно, шта год одлучили.

Ljuba:

--- Citat: Alexa  11, 12, 2014, 08:30:51 pre podne ---...Leto je  ok ali meni kasno da cekam, izgubio bih celu godinu.

--- Kraj citata ---

To je relativno, i ja tražim brod već godinu dana ali to me nije sprečilo da uživam na vodi, imam običan čamac sa tendom i na vodi sam kad god vremenski uslovi dozvole, brod kad dođe doći će, neću da brzam pa da se ukanalim, posle je teško nazad.

Nego jesi li razmišljao o parcijalnom rešenju transporta? Mislim na to da ga dobaciš tim prevozom do najbliže tačke (u odnosu na NL) na Dunavu pa odatle vodom, tu onda imaš samo jednu reku i sve je nizvodno  kgk

Od Amsterdama do Regensburga je oko 750km i nema granica.
http://goo.gl/maps/p4bDC

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju