E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (7/28) > >>

Kapetan:

--- Citat: Zole  02, 10, 2014, 16:33:04 posle podne ---to je vangabaritni prevoz i zato je velika cifra. Po meni to preko 2.5m treba vodom dovesti ili biti spreman na kazne i ko zna sta. Ako je do 2.5m a velika tezina da se vuce onda brate na sleper i uzivaj. Najpovoljnije je sam da dovuces ( ako se u tezinu uklapa ) posto imas cime ali prikolicu za veliku tezinu neces naci dzabe.

--- Kraj citata ---

dobro veli zole...

Alexa:
Ja i dalje trazim i pregovaram ali, skoro sve sto nadjem a da mi moglo da mi odgovara je van gabarita. Ovaj prvi na slikama deluje dobro, sve je radjeno ove godine, motor je kazu extra (BMC) ali dimenzije 8,5x2,75 - oko 4 tone. Ovaj drugi, isto sredjen spolja, motor nov ubacen 2012.te ima samo 250 radnih sati (timray 50 ks) dimenzije 9,5x2,65 tezak 6 tona. Sve u svemu nemogu ni jedan ni drugi na kamion bez pratnje. I jedan i drugi su po svoj prilici sposobni da preplove put od Holandije do Srbije ali treba odabradi pravi termin za to. Pretpostavljam da je najbolje na jesen (zbog vodostaja) ali to mi je mnogo daleko da cekam. Jos da napomenem da se ni sa jednim ni sa drugim nisam nasao u ceni za 500 odnosno 1000 eura sto, nadam se nebi bio problem ako bismo uozbiljili pricu. Ovo stavljam da cujem vasa misljenja jer cenim sve sto kazete u smislu saveta posto je moje iskustvo u ovoj oblasti skromno. I jos da dodam, ovaj prvi brod je spustio cenu sa 7900 na 6500 a drugi sa 6500 na 5500 eura.

Kapetan:
Sa ovim ladjama mozes kad hoces na put vodom. Zasto bi cekao jesen?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Zole:
dobre lađe ok  a nema druge nego kanalima i rekama

Kapetan:
Ako ces kanalima javljam se za posadu ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju