E, ovako treba... > Plovila

Transport camca

<< < (22/28) > >>

mesechar:

--- Citat: zoki novus  12, 01, 2015, 00:11:31 pre podne ---Lubo pogledaj na slikama nivo opremljenosti! Lamperija i bravarske kutije. Skaj i sundjer. Pa taj od opreme nema ni radio  a kamoli nesto ozbiljnije. Vidis da je go ko pistolj. Ako u opremu racunas motor i prozore onda ok. Izvini ima i one dve stolice na rasklapanje :)

--- Kraj citata ---
a sto lamperija nije dodatna oprema Novuse ?

Ljuba:
Za ovaj konkretno ne znamo jer nema slika unutrašnjosti ali ako se pogleda bilo koji drugi sa slikama a u tom rangu uopšte ne sumnjam da nije opremljen kako treba. Međutim, isto tako je važno kako je sve to ukomponovano i nije bez razloga što se skoro svi mi divimo kada vidimo nešto takvo, imaju ljudi šlifa pa to ti je.

Alexa:
Unutrasnjost ovog broda nije nesto ali to racunam da se moze za relativno male pare srediti (jastuci, drvene ploce i t.d.).  Raspored je po meni ok a ovo sve se da napraviti po meri u firmama koje seku na meru te materijale. Tapaciranje isto nije skupo a znacajno menja izgled. Uostalom, sve se mora videti i proceniti na licu mesta pre nego se obavi kupovina. Moja namera je da odem sa bar tri opcije pa na licu mesta odlucim. Vazno mi je da znam procedure za papirologiju a one su iste bez obzira sta kupim. To je i svrha mog postavljanja ove teme. Mislim da smo (svi skupa) dobili dosta korisnih informacija. Sto se starosti tice, auto i brod se nemogu porediti. Kod broda je kljucna debljina i stanje lima, ovaj ima skoro nov motor, dok kod auta ima hiljadu sklopova koji se amortizuju (transmisija, vesanje, kocioni sistem ...) i nije za poredjenje.

zankiki:
Sve to stoji što ste pisali, ali na prvom mestu treba biti jako oprezan, koliko sam čuo od ljudi koji stalno idu na tu stranu, umeju da budu prevaranti neopevani. Ništa kupovina odavde, samo otići tamo, detaljno pregledati, proveriti. Za metalni brod se ne bih uputio bez one spravice za merenje debljine lima.

Da se može naći ekstra brodić za malo para - može. Da i ne mora ispasti baš tako, i to može. Radi se o tome da niko ne voli da ispadne glup, pa ako ne prodje dobro, ćuti o tome, a ako prodje, onda priča na sav glas.

Pa i Arsa je onomad kupio brod sa odličnim motorom, pa je posle radio generalnu. Jeste da je dobio odličan brod za solidne pare, ali i to jer je vangabaritni brod vozio redovnim putem. Da je išao na šleperu ili slično izašao bi dosta skuplje.

Alexa:

--- Citat: zankiki  12, 01, 2015, 09:20:39 pre podne ---Sve to stoji što ste pisali, ali na prvom mestu treba biti jako oprezan, koliko sam čuo od ljudi koji stalno idu na tu stranu, umeju da budu prevaranti neopevani. Ništa kupovina odavde, samo otići tamo, detaljno pregledati, proveriti. Za metalni brod se ne bih uputio bez one spravice za merenje debljine lima.

Da se može naći ekstra brodić za malo para - može. Da i ne mora ispasti baš tako, i to može. Radi se o tome da niko ne voli da ispadne glup, pa ako ne prodje dobro, ćuti o tome, a ako prodje, onda priča na sav glas.

Pa i Arsa je onomad kupio brod sa odličnim motorom, pa je posle radio generalnu. Jeste da je dobio odličan brod za solidne pare, ali i to jer je vangabaritni brod vozio redovnim putem. Da je išao na šleperu ili slično izašao bi dosta skuplje.

--- Kraj citata ---

Da, to se podrazumeva da se odavde ne uplacuje nista dok se ne vidi i pregleda. Pa nismo toliko bogati (i naivni) da bacimo pare na nepoznato  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju