Kolega se sprema da pazari nešto u Holandiji ovih dana, palstika 7-8 metara, do 2,55 širine (pošto se opredelio za transport prikolicom).
Gledam da mu pomognem koliko mogu (žrtvovaću se i na put do Amsterdama)

Pričitao sam odavno sve teme o uvozu, ali ne mogu da ponovo čitam stotine stranica, pomozite mi da vidim da li se dobro sećam šta je sve potrebno i kojim redom...
- u Holandiji nam treba kupoprodajni ugovor sa prodavcem overen kod notara, gde bi naveli što više karakteristika broda (dužina, širina, naziv, eventualno neki serijski broj i broj motora ako nadjemo). Da li se ovaj ugovor pravi na engleskom, holandskom, oba? Da li je bitno da ima i preveden možda odmah na srpski? Sve ovo nam je bitno da nam u poslednjem trenutnku ne zafali neki papir.
- koliko se sećam, neophodno je imati overeno uverenje da se takvi brodovi kod njih ne registruju. Ko to izdaje, opet da li je bitno na kom jeziku, kako sve to funkcioniše.
- koliko se sećam treba i od špeditera izvoznu carinsku deklaraciju. Kako naći špeditera tamo, ima li neko ko je to već radio kontakt?
Plan nam je da odemo tamo avionom na 4-5 dana, pazarimo brod, predamo papire da se urade i vratimo kući gde bi on onda organizovao transport. Da li je izvoznu deklaraciju bolje raditi kad se ode po brod, ili odmah, tj, ima li rok trajanja? Pošto bi verovatno čekali 2-3 nedelje, dok nam jave da su papiri gotovi, pa se organizovali za put...
Da li sam nešto zaboravio?
Kada se stigne u Srbiju, na granici dobijamo neki papir što se tiče uvoza, biramo gde ćemo cariniti (carinarnica Novi Sad) i teramo brod tamo.
To bi trebalo biti to? Da li je realno, da ako smo našli brod i dogovorili se sa vlasnikom, sve papire rešimo (tj podnesemo da se urade) u toku jednog dana? Koliko se onda čeka da oni to odrade?
Javljajte se svi koji ste imali iskustva sa ovim, svaki savet koji nam može pomoći da brže i lakše završimo priču je dobrodošao.