Проблем ми је како да започнем коментар...
Пре свега, да вас поздравим као новог члана форума - добро дошли.
Како ја видим, ако издржите коментаре који ће уследити и не наљутите се на коментаторе и саветодавце, лепо ћемо се дружити. Из оног што сам видео, видим да ћете нам дати доста материјала за дужи период.
Е сад, да се осврнем на ваш текст.
Читајући га, помислио сам - Сјајно! Ево нових ентузијаста!
А онда видех ваше седе главе и слике чамца...
Куку, људи! Та шта вам је све то требало да почињете? Па ту фали пола чамца, а пола је труло и морате мењати...
Што рече Маверик, за те паре које ћете дати, могли би и добар чамац купити и верујем да бисте јевтиније прошли.
Никад нисам био од оних који би на сваки начин да убију жељу неких мотивисаних људи да нешто ураде својим рукама али мени се чини да је на овом чамцу све у таквом стању да се заиста поставља питање оправданости улагања.
Али ако желите да се забавите, а под забавом подразумевате и оно што вас очекује уз ово што је од чамца остало... бога ми, имаћете забаве преко главе.
Мој савет вам је да се одмах предомислите, скупите мало парица и купите неки чамац који плови (и на њему ћете увек имати нешто да урадите и поправите). Али ако баш хоћете да наставите са овим - желим вам од срца све најбоље и да уживате у сваком плаћеном динару и у свакој капи зноја коју ћете пролити.