Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
U Solunu dinar somun do Soluna...Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...
jos jedanput hvala svima na cestitkama !Citat: zoki novus 08, 08, 2014, 23:30:58 posle podneU Solunu dinar somun do Soluna...Ala si se ti uvalio ima da se pusis do penzije...do soluna i nazad... auto voz... 50 evra za kola 50 evra po coveku ...do volosa i nazad ... dva rezervoara i putarine ... oko 160-190 evra ...
po sengenu mi Srbi maximalno mozemo da ostanemo 3 meseca, brod moze koliko hoces ... to je problem ...e sad ima nekih fora sa pravnim licem , ali to jos ispitujem ...javljam ti za slicne ladje... trenutno ima jedna ali je ja merkam :)
Citat: Kapetan 09, 08, 2014, 11:41:36 pre podnepo sengenu mi Srbi maximalno mozemo da ostanemo 3 meseca, brod moze koliko hoces ... to je problem ...e sad ima nekih fora sa pravnim licem , ali to jos ispitujem ...javljam ti za slicne ladje... trenutno ima jedna ali je ja merkam :)Kapetane,nije 3 meseca nego 2x3 meseca godisnje,a pauza izmedju dve posete 3 meseca.Jedino ako vi u srbiji ne pisete spec. sengenske zakone.