E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Produzenje camca

<< < (7/12) > >>

srsa:
Ма Старјо мани се ћорава посла, направи ту наткабину за којом толико жудиш и баш ако хоћеш и задњу платформу. Имаћеш довољно занимације око тога а и неће те коштати нешто много. А  то продуживање батали, не заборави да се од бабе девојка не прави.  114

zveki66:
Mileta druze, da prodas tvoju pasaru i za 2500e sa motorom i dodas tih 500e koliko bi te kostala nadkabina imas 3000e na gomili. To znaci da ti fali jos 900e da kupis gotov camac dalmatinku sa oglasa a mozda i manje jer cena sigurno moze malo da se koriguje. Znaci za jos malo para bez ikakve zajebancije i neizvesnosti dobijas gotov fabricki camac sa kojim mozes odmah na vodu i da uzivas u sitnim prepravkama po svojim potrebama.
Sve ostalo je ulaganje para sa neizvesnim ishodom.
Odes kod coveka, pogledas, kaparises i dogovoris se oko ostatka novca a onda prodajes pasaru, tvoja je ocuvana i one se traze, prodace se to.

budens72:
Ta Dalmatinka sto se prodaje u oglasima za 3900 evra je koliko sam ja razumeo u fulu,kljuc u ruke i vozi.... bez dinara da se ulozi
verujem da postoji mogucnost i korekcije cene... Fabricki camac, nista budzeno...
bojim se da ce ova varijanta produzavanja Istranke na kraju premasiti taj iznos a dobice se nabudzen camac uzi sa manje komfora...

kako god.... ovo su samo razmisljanja i nije pokusaj odgovaranja od te avanture vec samo racionalno razmisljanje...treba i taj camac jednog dana prodati...

budens72:
Evo Zveki66 me je vec preduhitrio dok sam kucao poruku  hi

MiletaStamat:
Uh bacili ste me u razmišljanje, i dilemu. Volim bre ovu moju Istranku, toliko sam oko nje radio, teško mi se rastat od nje.
Volim i vas, jer dajete toliko konstruktivnih rešenja i saveta, da je milina čitati forum. Ubedili ste me da ne produžavam ništa. Sledećeg vikenda doći će mi drugar plastičar pa ćemo da sednemo i napravimo plan izrade nadkabine i krmene platforme, stavićemo to na papir i videti kako i šta ćemo. Nadam se, da će mi se sve to uklopiti kako sam zamislio, onda Istranka ostaje u trajnom vlasništvu kod mene.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju