E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Produzenje camca

(1/12) > >>

pendula:
Zdravo prijatelji,imam camac vrlo slican elanu 495 sa kabinom i hteo bih da ga isecem i produzim za 1m dali neko ima iskustva sa tim ili znate nekog ko to radi ili neki savet....

srsa:
Савет је да га продаш и купиш метар дужи чамац. Те преправке, ако желиш  да буде урађено како треба, има дате коштају ђаво ипо.  no125

maverick:
Ako umiješ da radis s plastikom relativno je jeftino..na ravnom dijelu čamca iza kabine..ili na najravnijem uzmes metar sirine i skines kalup u koji ces kasnije izliti dio koji ćeš naštiklati....skines nadgradju , skines duplo dno...ustvari sve ono sto radis kad ide kompletna restauracija...dalje ojačanja u podu i spajanje....sto više ojačaš bice bolje.....ide kompletno farbanje...pogledaj malo forum ribolov na moru...oni to rade često...ja cu uskoro produzavati jedan elan 401....ne pitaj zasto...bez veze...jer nam dosadno  lol

pendula:
Maveric mozes li mi pojasniti malo kako da uzmem kalup kako sa metar malo jasnije bi bih ti zahvalan.Nisam totalna neznalica nego mi fali mala pomoc.

tamiski pirat:
ljudi nemoj te se igrati sa tim stvarima , male greske znaju da naprave dar mar .... postoje radionice koje to jako dobro rade i ne kosta toliko mnogo ..... jedna od njih je jd nautika iz okoline panceva , video sam dva komada koji su produzeni za po metar ..... odlicno rade i znam coveka koji taj camac vozi i prezadovoljan je ....nemoj te zameriti to je moje misljenje , e sad svako najbolje zna za sebe sta ce raditi .....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju