E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Produzenje camca

<< < (8/12) > >>

zveki66:
Ma volimo i taj sex toliko truda i znoja ulozimo u njega pa ipak u jednom trenutku zivota ostanemo bez njega stri

srsa:

--- Citat: zveki66  27, 01, 2018, 15:04:22 posle podne ---Ma volimo i taj sex toliko truda i znoja ulozimo u njega pa ipak u jednom trenutku zivota ostanemo bez njega stri

--- Kraj citata ---

Да да ал после можеш да уживаш у гледању.  sajkaca  dodo  rolleye

Mare:
Mileta racunaj na moju pomoc da sto pre uradimo

mesechar:
Mileta ne rasipaj energiju i novac na pravljenje "ukletih Holandjana" ti projekti secenja i krpljenja vremesnih camaca nikad ne izadju na dobro i obicno zivot zavrse na livadi...a ne retko i u oglasima posto zasto...uzivaj u camcu koji imas i njegovim performansama kakve jesu. Ne zelim da pomislis da sam ja neverni Toma i da sumnjam u to da ti neces uspeti ili slicno ,naprotiv ja volim projekte koji imaju neizvesnu sudbinu jos kad su u tudjem dvoristu ihaa..hocu da ti kazem da u nekom momentu covek se umori zgadi ili stavi na papir sta je sve uradio a ishod ne bude ocekivan. Nema gore stvari od dubokog razocarenja posle mnogo odricanja rada i ulaganja. Pasara ma koliko je prosirivao i produzavao samo moze biti pasara i to losa ...pomenuo si Normana kao zelju...ja sam imao taj camac i to je najkorisniji mali camac  sa odlicnim plovnim osobinama plovi sa motorom od deset konja kobilica itd ...fokusiraj se da ga nadjes ja sam mog u top stanju prodao za 4500 evra.

zankiki:
I moje skromno mišljenje je da u tu pasaru ne treba previše ulagati, pogotovo što vidim da ćeš je jednom na kraju i prodavati, a sa produžetkom će ići teže...
Uloži što više svog rada uz što manje novca, jer po svemu što vidim da radiš znam da na kraju nećeš ostati na pasari  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju