E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Produzenje camca
Zoran T:
Pa finansijski ti dodje vise ili isto kao dalmatinka...ako ces da radis nadkabinu zadnji spojler i slicno to je ok al da 30+g star plasticni camac seces na pola(konstruktivno najkriticnije mesto na camcu)da bi ga produzio za metar e to je vec ludorija...da je celik pa jos i nekako...samogradnja u plastici ni pre nije mogla da se registruje sad ne znam...firma koja radi plasticne (ili bilo koja druga) plovila mora za registraciju da ima odobrenje za serijsku proizvodnju tog
plovila...to secenje na pola pa produzavanje zaboravi suvise velika zajebancija to plovilo nije ni blizu dalmatinke a nema tu ni registracije...
broker975fx:
Osnovni preduslov za komfor nije duzina vec sirina
MiletaStamat:
Videćemo, videćemo. Vidim da je više sugestija da ne produžavam čamac. Poštujem to, posebno što dolaze od vas koji se stvarno razumete u nautiku. Sad na proleće ide nadkabina, i ako stigne pre sezone krmena platforma. Jedva čekam da vidim kako će to ispasti, a za ostalo ćemo razmišljati kasnije. Sad želja mi je stvarnio da ga produžim za metar, ali uz sve vaše sugetije i savete razmisliću debelo o tome. Hvala vam na iskrenosti., ali razumite i mene kad dodje zima i ne plovim samo bih nešto majstorisao. Ne drži me mesto, i ne volim zimu ni kroz prozor da gledam kgk
broker975fx:
Pa kad vec filosofiras ja bih se onda ubacio u totalni idealizam i ozbiljnije bih razmislio o onome sto ie ovdw spomenuto kao zezanje a to je da se spoje dva korita istranke jedan pored drugog i napravi se katamaran. Manje ce te kostati od ove varijante produzenja a dobices nesto sto je siroko koliko i dugacko
srsa:
--- Citat: broker975fx 26, 01, 2018, 21:47:34 posle podne ---Pa kad vec filosofiras ja bih se onda ubacio u totalni idealizam i ozbiljnije bih razmislio o onome sto ie ovdw spomenuto kao zezanje a to je da se spoje dva korita istranke jedan pored drugog i napravi se katamaran. Manje ce te kostati od ove varijante produzenja a dobices nesto sto je siroko koliko i dugacko
--- Kraj citata ---
И добиће понтон. kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju