E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Samogradnja prikolice za camac, kako? sta?
MiletaStamat:
Hvala na brzim informacijama, će smislim i napravim nešto do kraja sezone 6589, jer tada valja izvlačiti čamac iz vode. A jel neko možda ima negde u kraju dvorišta neku prikolicu na koju bi s mogla popeti pasara, a da mu ne treba. Za takvu jednu, a da je u solidno stanju i da može da se koristi, dajem TOMOS 4 u dobrom stanju, ne mora da se registruje, mislim prikolica, ako treba neke sitnce da se preprave to ću sam.
Slobaa89:
Pozdrav.
Gledao sam nacrt od kolege za elan gt mislim da je. Htjeo bi isto tako da pravim prikolicu za svoj camac.
Vidim da je kod " vas " procedura sto se tice atesta,da se ne moze dobiti... Ja sam iz R.Srpske pa cu da napisem kako je kod nas.
Za atest i prvu reg treba :
- Torzija ( ne osovina kruta )
- Dva bijela macija oka naprijed
- Dva zuta sa obe strane
- Dva trokuta crvena nazad
- Svijetlo za maglu nazad
- Osvijetlenje tablice nazad
i dobije se atest i vise nista ne treba...
Atest je kod nas s prvog registraciom 300 km ( 150 e ) a posle se placa samo registracija i ona je 75km ( 35e ) do 750kg.
zankiki:
Eh da je tako svako bi imao po jednu prikolicu.....
MiletaStamat:
HTEO ja da pravim sam prikolicu, Tj. da prepravljam jednu staru autoprikolicu, sve pripremio, a onda mi ispalo da kupim povoljnu jednu orginal, koja je do prošle godine bila registovana, pa batalio samogradnju. Sad imam dve, jednu dobio kupovinom Istranke. Tako da će se jedna prodati sa Vodičankom, ova novija koju sam kupio ostaje za Istranku :)
steps:
Iz Slobinih usta u Bozije usi!!!!
Slobin brat pravi prikolicu za motore u Banja Luci, pa ce nam Sloba preneti njihova iskustva iz prve ruke. k5
Pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju