E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Samogradnja prikolice za camac, kako? sta?
Slobaa89:
Evo juce sam otisao na jos jedan teh.pregled.
Znaci ako radis samogradnju prikolice isto mi je rekao kao sto sam ja gore napisao.
Samo je ovdje skuplje za 40km ( 20€ ) nekih papira i za 2 dana atest gotov.
I da...da dodam gore jos,mora ici sajla/lanac sigurnosi na šapu kuke.
Zankiki tako je kod nas... Republika srpska hahaha
I bas mi covjek na kompu pokazivao kako je vec radio atest na prikolice za camac .
I fino sam mu naglasio...znaci ako mislis da ne moze proci atest reci mi fino da ne pravim,ne ulazem pare...kaze sve kako sam ti rekao tako napravi i ne sikiraj se.
I ja sam sada nasao vec gotovu prikolicu za camac povoljnije..samo joj hvale blatobrani,ako kupim stavicu platobrane,signalizaciju koja treba i raditi atest.
steps:
Ufff Slobo..... 114
idem u Zvornik za 10ak dana, pa javljam sta budem saznao...
Pozdrav!!!!!
Slobaa89:
Pozdrav.
Da se ja javim ako nekome znaci :-)
Brat sje registrovao prikolicu za motor a naravno atest...i dalje sve kako sam vec gore pisao. Evo i moja prikolica za camac je dosla sa vruceg cinka pa ce brzo na atest dok se sve ne sastavi..
Uradi se u Opstini ovjera sa 2 svjedoka
Atest + prva reg. 350km ( 130€ )
I samo eto prikolica moze biti samo do 2006 godine..ako hoces da bude preko onda jos 100€ i potvrda od firme sto pravi prikolice,licenca...
Eto ga :-)
GAURIJEL:
sos6 sos6 sos6!!!GDE NACI VALJKE ZA PRIKOLICU??????
tangabravo:
Ja sam jednom slučajno natrčao na kupujemprodajem čovek lije valjke i ima raznih dimenzija. E sada da li je oglas još tamo ne znam. Ili složeniji postupak napraviš kalup pa odneseš kod privatnika koji pekusirovu gumu i dobiješ gotov , samo što je to komplikovanije i ispadne duže vremenski i skuplje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju