E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Samogradnja prikolice za camac, kako? sta?
Drivee:
Napravio bih prikolicu za camac, laganu, da mi nosi camac od 6m ukupne tezine do 200 kg. Da li neko ima neki nacrt, specifikaciju materijala? Kako ide to sa atestom? Cena atesta u NS i kolika je uopste registracija za takvu prikolicu?
verovatno prikolica ima neke stvari koje mora da se ispostuju da bi prosla atest, koje stvari? Nasao sam za obicnu auto prikolicu ali ne i za ovu koja meni treba.
tamiski pirat:
koliko je meni poznato , prikolicuu samogradnji vise nije moguce atestirati . jedino ako imate racun od neke firme i papire za prvu registraciju , naravno firma se mora baviti izradama prikolica ali koliko mi se cini i tu postoji caka jer je prva registracija 25 000 dinara a svaka sledeca normalna oko 5 hiljada ......
Drivee:
Jel moze jos neko dami to potvrdi? Cemu onda sila instituta koje rade ateste?
Jel moze da se kupi prikolica registrovana i atestirana pa da se malo produzi? za recimo 1 metar ruda da se produzi?
petar_kozic:
Da bi atestirao prikolicu mora da je uradi sertifikovana radionica za izradu prikolica ili da kupis fabricku. Po novom zakonu o saobracaju nema vise samogradnje i prepravki.
Poslato sa kornjokomunikatora
Drivee:
Ovaj nas zakon i nasa ova drzava je bas preterala, kao da zivimo u Americi ili Novom Zelandu. Plate po 300 eura pa kupi fabricku. Dabogda izgorela.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju