E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 5ks

<< < (3/6) > >>

IKA:
Japansko 1% je srpsko dva posto.A mož i malo više ,nek dimi neće da škodi. sajkaca

srsa:
Ал двапут је двапут.  dodo

Drivee:
Ja vozim 2T pente,(aj sada je autolube) motore itd itd, kosilice(guram), testere, sve masine koristim  vec 15 godina. Znaci od svega, samo su mi automobili 4T.
Ja uzmem kantu od benzina, ukoliko je 3 litre benzina u njoj, ja sipam 3 cepa ulja. Cep koristim taj od kante. Nekada su veci nekada manji. Jos ni jedna masina, nit ista mi se nije pokvarilo za 15 godina. Bar ne sto se motora tice. Malo i mi preterujemo... mora 1%? e nemora, ja uvek kontra nekako :D

Sto se tice Tomos motora, moja APN i Tomos 4 penta nisu videli ulje kvalitetno ko zna kada. Sipam ulje za auto, modricu, ili galaxy sta nadjem. Nikada kvar, niakda motori otvarani. Dok neki ljudi obavezno za Tomos motore kriste najbolje ulje jer su osetljive itd itd..malo sutra, cep ulja, 1litar goriva i gas..

zankiki:
Okreni - obrni, ako je proizvođač napisao 1% ne vidim čemu polemika, ja ne bih ni trenutka premišljao šta i kako.

maverick:
i yamaha i honda imaju takve boce....znači stisnes bocu i napunis u komoricu koliko treba i kasnije samo usipas u rezervoar ili kanister....a izgleda ovako...

A ulje je mazivo za motor ali isto tako i nešto što smeta prilikom izgaranja goriva i nije nesto sto čini dobro karburatoru, zato i nova ulja nose oznaku tcw3...e sad ce netko reci sipali smo u tomos i riblje pa je vozio...nove mašine ili novije su ipak nesto finije ugladjenije i karburatorski sustav je finije podesen te imamo manju potrosnju( uz ostale preinake) nego na starim motorima, zato je pozeljno činiti samo ono što je proizvođač naveo ali kako veli drivee....moze i drukcije....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju