Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Kupovina broda (zelim ovaj brod)

<< < (13/14) > >>

Kapetan:

--- Citat: Barba  13, 08, 2009, 00:42:32 pre podne ---@zoki novus
Nebitno. Dobio sam odgovore od par clanova, a i onako ovo sve vise podseca na forum B92. Nasao sam mesto gde na konkretno pitanje dobijes konkretan odgovor, kao nekada ovde.  :sorry:

--- Kraj citata ---

pa ostavi link onda gde je to mesto da i mi znamo ... ili hoces ja da postavim ?

ajde evo ja cu ....
http://plovidba.info/forum/index.php/topic,141.0.html

ovo nije ni navodi.com ni nauticki.info ni nautika.rs ni plovidba.info .... tako da nema potrebama za takvim recenicama...

Barba:
Nije ni elitesecutity, na zalost.

Bilo mi je glupo da na forumu na kome sam od prvog dana osnivanja i cijem sam razvoju poprilicno doprineo (ako nisam bar sam se potrudio) reklamiram drugi forum. Drago mi je sto se nije odustalo od izvornog principa, ali vreme ja da administratori pocnu da rade administraciju jer je matica sve brza, a nosi nas prema B92.

Pozdrav,

Kapetan:

--- Citat: Barba  13, 08, 2009, 01:15:31 pre podne ---Nije ni elitesecutity, na zalost.
Bilo mi je glupo da na forumu na kome sam od prvog dana osnivanja i cijem sam razvoju poprilicno doprineo (ako nisam bar sam se potrudio) reklamiram drugi forum. Drago mi je sto se nije odustalo od izvornog principa, ali vreme ja da administratori pocnu da rade administraciju jer je matica sve brza, a nosi nas prema B92.
Pozdrav,

--- Kraj citata ---

preko 12 ljudi je ucestvovalo u ovoj temi u zelji da ti pomogne...

Barba:
Hvala svima koji su procitali uvodni post. Nadam se da sam ja bar nekome pomogao ili bar nagovestio resenje nekim svojim postom.

captjerry:

--- Citat: Aka  10, 08, 2009, 11:28:54 pre podne ---@Jerry
Bravo majstore. 90% smo isto odgovorili.

--- Kraj citata ---

sad tek procitah post na tvom forumu :)...stvarno 90% isto odgovorismo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju