Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Kupovina broda (zelim ovaj brod)

<< < (12/14) > >>

Barba:
Nema tu sta, on moze da trazi i 100.000, na nama je izbor. Realno gledano ako covek ima toliku navalu moze da odbija zainteresovane recima da nema kapaciteta ili da digne cenu za tih 1.500 e.

deda:

--- Citat: Kapetan  12, 08, 2009, 15:27:31 posle podne ---
--- Citat: Aka  12, 08, 2009, 15:02:57 posle podne --- Samo tek tamo ćeš kukati na cene.

--- Kraj citata ---

Prosle godine sam bio u Amsterdamu i gledao cene i brodove i jeftiniji su nego ovde , novogradnja imje drasticno skuplja nego ovde... Ove godine iako imam sve ozbezbedjeno ipak ne idem jer sam obecao familiji more...

Doduse opet ostaje transport iz holandije do srbije da li kanalima ili drumom...

--- Kraj citata ---
   Braca Jelic [YU grupa] su pre par godina doterali odlican brod iz Holandije vodom.nebih da licitiram cifrom ali se secam da nije bilo strasno.Mogu da se raspitam cim vidim nekog od njih.

zoki novus:

--- Citat: Barba  10, 08, 2009, 00:55:38 pre podne ---Ne razumem poentu tvojih postova, nisi odgovorio ni na jedno od postavljenih pitanja sa pocetka teme. Ocigledno zloupotrebljavas dobru volju ili mozda neagilnost administratora da reaguju na trolovanje.

A posto ne citas prethodne postove, cene koje ja  navodim su cene koje je dao vlasnik Saralide.

--- Kraj citata ---
sada sam video tvoj post pa ti odgovaram sa zakasnjenjenjem
da si citao postove video bi da sam ti ponudio mogucnost da vidis brod sa slike na vodi
radjen je za mog drugara i moze da se pogleda uzivo i ujedno da se dobiju sve informacije iz prve ruke
sto se ostalih pitanja tice posto  su postavljena od strane jednog barbe vise sam ih shvatio kao posalicu
samo sam imao nameru da pomognem nisam znao da neces razumeti poentu :)
kad budes razumeo zasto ti ne daju( kao sto sam kazes) tri puta vecu platu
onda ces razumeti i zasto branku placaju 5000e za njegov rad
ko je umeo da zaradi te pare i hoce da plati taj veruj mi nije budala
inace apsolutno se slazem sa tobom da je vecina majstora debelo precenjena
u svakom slucaju ako hoces da vidis taj brod ponuda stoji :drinks:

Dule HU:

... ne bih se ja slozio BAS747 je skup a ne vredi toliko...

Evo Kap nešto što možda vredi, a ja mislim da nije puno, za onog ko ima naravno.

http://www.boatshop24.com/web/hr/suchen/m/index.htm?showid=1986459

Barba:
@zoki novus
Nebitno. Dobio sam odgovore od par clanova, a i onako ovo sve vise podseca na forum B92. Nasao sam mesto gde na konkretno pitanje dobijes konkretan odgovor, kao nekada ovde.  :sorry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju