Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Kupovina broda (zelim ovaj brod)
SALE NB:
--- Citat: Dule Hy 12, 08, 2009, 23:15:49 posle podne ---
... ne bih se ja slozio BAS747 je skup a ne vredi toliko...
Evo Kap nešto što možda vredi, a ja mislim da nije puno, za onog ko ima naravno.
http://www.boatshop24.com/web/hr/suchen/m/index.htm?showid=1986459
--- Kraj citata ---
Vrednost i cena su ok, ali to nije pravi izbor za Dunav i način na koji većina ovde koristi svoje čamce i bordove.
Isto vredi i za BAS 747. To su čamci rađeni po ugledu na offshore fishermane, za pecanje po svakom vremenu i za to su sjajni.
Ali većina ovde koristi čamce uglavnom samo par letnjih meseci i samo po lepom vremenu. Te kabine su promašena stvar.
Otvoren kokpit + tenda na zatvaranje za slučaj kiše i nevremena. To je najbolji izbor.
Kao Duletov stari Regal. Čak mu je i kuhinja napolju! :good:
Kapetan:
--- Citat: Aka 13, 08, 2009, 10:04:27 pre podne ---Stvarno, mislim da ovde nije reč o "konkurenciji". Mi smo otvorili taj forum sa malo drugačijom idejom. Kapetan mi je prvi pomogao sa nekoliko mudrih saveta i zapažanja. MojaLađa je neprevaziđena po mnogim stvarima i tako treba i da ostane. Pitali smo kapetana da li smemo da stavimo link na naše putovanje na Đerdap i dobili zeleno svetlo. On je pitao da li to može da ide na portal MojaLađa, i pojavilo se i tamo. U ostalom, i veštica i ja smo i dalje ovde aktivni, i tako će ostati, dok je god ovde ovako lepo druženje. Sve administratore mojelađe znamo lično, i želim da kad se sretnemo pričamo sa osmehom o reci, pecanju, politici, čemu god, a ne da obaramo pogled. Uostalom mislim da sam i ja mnogo sebe uložio u ovaj forum, od prvog dana.
Dosađivaćemo vam i veštica i ja ovde još dugo, ne bojte se :)
--- Kraj citata ---
:good:
ja sam bio iziritiran sto nije ostavio link jer to nije zabranjeno a tako je zvucila poruka...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju