E, ovako treba... > Plovila
Sta izabrati-neki savet
njegos68:
Kap ti je dobro rekao....nemoj ni davati...
zveki66:
U redu, a zasto ne valja, procitao si kao i ja sta drugi pisu ili imas licno iskustvo. Ljudi ja razumem da za vecinu vas takvo plovilo ne zadovoljava ni osnovni kriterijum jer imate prave brodice od 8-9 pa i vise metara opremljene svim i svacim. Ovo treba da bude camac jednog obicnog srpskog korisnika (jedna tema sa ovog foruma) koji bi malo da se vozi i malo vise da peca. Voleo bih da neko sa te strane posmatra ovaj camac i ukaze na mane i nedostatke koji mogu da mi sacuvaju pare.
Savski Dunavac:
Преко пута горњег шпица Аде Међице са новобеоградске стране усидрен је један брод горе наведеног произвођача старости око три године. Лако је препознатљив по црвеном прајмеру којим је власник недавно офарбао кров који је био потпуно зарђао. Квалитет израде је катастрофалан што се може видети и на спојевима. Колега топло препоручујем да добро размислиш још једном
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300TG using Tapatalk
zveki66:
--- Citat: Kapetan 23, 11, 2013, 16:15:25 posle podne ---pre 6-7 godina sam bio kod njega u radnji ... i nije mi se svidelo kako radi ...
sad mu pogledah sajt i naleteh na naslovnoj strani...
pogledaj pramac pa onda krmu ... covek je ladno u photoshopu ispravljao sliku .... ko zna sta je to bilo pre photoshopa...
ako nisi dao pare ne daj , ako si dao kaparu alali je...
--- Kraj citata ---
Kapetane, pogledao sam sada malo bolje, gresis, photoshop jeste radjen ali da bi izbrisao boce koje zaklanjaju pramac i deo skele koja zaklanja krmu. U web galeriji ima ista takva slika ne preradjena. Nemoj da shvatis pogresno, ali od ovakvih gore izjava 50% ljudi stekne pogresno misljenje a znas kako kazu: "dobra vest se siri brzo a losa jos brze".
Kapetan:
moguce, al za njega ja ne cuh nijednu dobru vest ... ne znam o kojim parama se radi , ali verujem da mozes proci mnogo bolje nego da radis kod njega...
drugi problem na toj slici nisam ni pominjao , ali ako pogledas videces talasanje lima na nadgradji i na koritu , to ti je najbolji znak da lik nema pojma da radi ...
e sad meni se cini da si ti resio da mu poklonis pare ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju