E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (11/32) > >>

maverick:
Ako si se odlucio za metal...ja bih radije napravio metar manji a platio Iki da mi napravi nego nekom ne pouzdanom dva metra duzi za iste pare ...ipak taj camac ces voziti ti i tvoja obitelj...na godinu, dvije, tri ces pozeljeti nesto drugo i dobro napravljen camac ces ipak prodati po nekoj normalnoj cijeni...a da ne kazem  koliko ce ti izdrzati neadekvatno zasticen camac

zveki66:
Ma nisam kapetane resio da mu poklonim pare, tezak sam ja na parama, zato se ovoliko i raspitujem i trazim nekog ko je imao licno iskustva sa njim i njegovim camcem. I ja bih kao i vecina nas u ovoj zemlji da za sto manje para prodjemo sto bolje, ali toga nema. Poenta je koliko si za te pare sto imas spreman da  zazmuris na ono sto ne valja.
Isao bih ja i kod nekog drugog majstora da pravim camac, pa i kod Ike, pa i metar kraci,ali sumnjam da bi se dogovorli.

Kapetan:
Kolko para ti ke trazio za koliko metara? Kabina ili ne?

Sent from my ME371MG using Tapatalk

zveki66:
Sa kabinom od 2,5m, duzina camca 6,4m plus zadnja platforma sa sklapajucim merdevinama i dva nosaca motors, rukohvatima, ogradom na pramcu,
Mehanizam za rasklapanje lezajeva u kabini, priprema za zadnje klupe, otvor na pramcu, zadnja komora vodonepropusna, platforma na pramcu za
Laksi izlazak, zastakljen, ofarban, njegov transport do vode I u vodu 1700e

IKA:
E ako sumnjaš da bi se dogovorili ,onda logično da me nisi zvao.
No ako si već rešio da za male pare zaploviš,onda požuri i uzmi ovo
http://www.kupujemprodajem.com/metalni-BROD-7m-8959345-oglas.htm?filter_id=103
Na to što si nabrojao za 1700e treba ti još malo više da bi zaplovio u koliko toliko uređenom čamcu,osim ako nisi od onih što se zadovoljavaju čistim golim metalom unutar kabine.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju