E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (9/32) > >>

budens72:

--- Citat: LSI  15, 11, 2013, 18:39:14 posle podne ---Da li ste videli ovaj oglas:
http://www.kupujemprodajem.com/camac-sa-kabinom-i-prikolicom-8798988-oglas.htm?filter_id=33332641 ?

--- Kraj citata ---

to je običan pačiji kljun sa nadogradnjom od T9

maverick:

--- Citat: poljo  15, 11, 2013, 17:54:14 posle podne ---Farba na pasari podignuta ...osmoza vjerovatno ili odvratno losa priprema . I jedno i drugo more posla i puno para .

--- Kraj citata ---

prije da je nesto zeznio kod pripreme...malo je visoko za pocetak osmoze...ali svakako plasticnjak ne kupujes ako je frisko ofarban

zveki66:
Psto cu se finansijski rastegnuti ko kisna glista, po dogovoru bih trebao iduce nedelje kaparisati nov metalni camac, tabanas sa kabinom, a porinuce bi trebalo biti pocetkom aprila. Dimenzije 6,40mx1,50mx2,00mx0,65, lim 3mm, ofarban i zastakljen. Ono sto me malo brine citajuci po forumu, su komentari, uglavnom losi o majstoru koji treba da pravi camac. U pitanju je Slobodan iz firme Plavi horizont.
Voleo bih da cujem iskustva ljudi koji su uzeli od njega camac, konkretno na sta da obratim paznju, sta da sugerisem prilikom izrade, koje su mane njhegovih plovila kako bih mozda neke propuste sveo na mimimum. Sem Iverkove price, ostalo sto sam procitao se svodi sve na otprilike rekla-kazala i pricao mi taj i taj.

Kapetan:
pre 6-7 godina sam bio kod njega u radnji ... i nije mi se svidelo kako radi ...
sad mu pogledah sajt i naleteh na naslovnoj strani...

pogledaj pramac pa onda krmu ... covek je ladno u photoshopu ispravljao sliku .... ko zna sta je to bilo pre photoshopa...

ako nisi dao pare ne daj , ako si dao kaparu alali je...

zveki66:
da to sam video ranije ali sam mislio da je do foto aparata, ipak ovo je ozbiljniji brodic za koji treba i malo ozbiljnije majstorstvo. Zar je moguce da moze da napravi nesto lose kada je u pitanju obican camac tabanas sa kabinom. Nisam dao jos nikakve novce.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju