E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (5/32) > >>

zveki66:
Ako uzemo da je prosecna sirina camaca na Dunavu koje ja vidjam oko 1,40-150 u tabanu i dubina korita do 0,60 (pri tom mislim na camce kabinase iz samogradnje) najveca dozvoljena visina nadogradnje bi bila 1m, odnosno sa koritom 1,60. Po tome ispada da je bar 80% camaca nebezbedno, medju njima i titel 9, tipski camac radjen po nekom valjda odobrenom projektu. A citam kako svi kazu da je to odlican camac.
Da ne ispadne kako odmah pametujem, a ovamo sam pitao za savet, ali kupiti camac iz samogradnje koji je radio neki xx majstor koji za razliku od mene ume da vari i ima gde to da radi, za ovozemaljsku cifru, a koji ce da ispuni sve standarde i proracune je jako tesko.
U redu, znam i slazem se da je bezbednost na prvom mestu, pa sve ostalo, ali treba i da znas koje su mogucnosti camca, kako da se ponasas u njemu i kada da budes u njemu a kada na obali.

Kapetan:

--- Citat: zveki66  11, 11, 2013, 14:16:37 posle podne ---U redu, znam i slazem se da je bezbednost na prvom mestu, pa sve ostalo, ali treba i da znas koje su mogucnosti camca, kako da se ponasas u njemu i kada da budes u njemu a kada na obali.
--- Kraj citata ---

upravo to sto si rekao je poenta  thumbup

al opet to mora da zna svako ko dodje na isti ili ces glumiti svima dadilju ...

zveki66:
samo zena,(kupila vec dva prsluka a jos nemamo ni camac), sin,  kazna  , ja i morsko prase (al bice dunavsko)...i pet stapova za pecanje.

srsa:

--- Citat: zveki66  11, 11, 2013, 17:17:50 posle podne ---samo zena,(kupila vec dva prsluka a jos nemamo ni camac), sin,  kazna  , ja i morsko prase (al bice dunavsko)...i pet stapova za pecanje.

--- Kraj citata ---

Чек, чек, јел то значи да не примаш госте на лађу?  kuku  kuku  kuku

zveki66:

--- Citat: srsa  11, 11, 2013, 17:59:36 posle podne ---
--- Citat: zveki66  11, 11, 2013, 17:17:50 posle podne ---samo zena,(kupila vec dva prsluka a jos nemamo ni camac), sin,  kazna  , ja i morsko prase (al bice dunavsko)...i pet stapova za pecanje.

--- Kraj citata ---

Чек, чек, јел то значи да не примаш госте на лађу?  kuku  kuku  kuku

--- Kraj citata ---
taman posla, gosti su uvek dobro dosli  114, jos ako su im pune ruke  harm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju