E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (23/32) > >>

stvlada:

--- Citat: LSI  27, 11, 2013, 13:57:39 posle podne ---
 stri
Eh, moje muškarčine, samo vas gledam.

Što vam je teško da kao i ja javno objavite da ste šonje i papučari ali da je vaša uvek zadnja: - Da, draga?

Verujte, tako je mnogo lakše nositi se sa tim problemom. A kad dodjete u neke godine, onda shvatite da to uopšte nije problem. To je nešto sa čime se živi i umire.
 7645218764198

--- Kraj citata ---

Kako ko....

njegos68:

--- Citat: stvlada  27, 11, 2013, 14:12:25 posle podne ---
--- Citat: LSI  27, 11, 2013, 13:57:39 posle podne ---
 stri
Eh, moje muškarčine, samo vas gledam.

Što vam je teško da kao i ja javno objavite da ste šonje i papučari ali da je vaša uvek zadnja: - Da, draga?

Verujte, tako je mnogo lakše nositi se sa tim problemom. A kad dodjete u neke godine, onda shvatite da to uopšte nije problem. To je nešto sa čime se živi i umire.
 7645218764198

--- Kraj citata ---

Kako ko....

--- Kraj citata ---
taman tako...  114  Zdrav razum mi govori da ovo što Laza piše nebi trebalo nekom da bude uzor...  no125  odosmo van teme,ali nemogu da prihvatim da mi neko daje smernice šta da radim,a tako ni ja to ne radim nikommpa bila to žena ili neko drugi iz porodice..

zveki66:

--- Citat: stvlada  27, 11, 2013, 13:41:50 posle podne ---
--- Citat: zveki66  27, 11, 2013, 12:49:13 posle podne ---
--- Citat: stvlada  26, 11, 2013, 22:31:31 posle podne ---   E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....

--- Kraj citata ---
Komentar ti nije na mestu i zadire u neciju privatnost.
Tvoja je stvar da li ces slusati tvoju zenu ili ne i ja se u to nikada ne bih mesao ili komentarisao.
Postoji razlika izmedju slepe poslusnosti i dogovora.

--- Kraj citata ---

Pa sam si rekao da se ne svidja zeni bezbednost camca i da ona ima uticaj koji ces kupiti,e sad ako se ona razume u nautiku onda skidam kapu,a ako ne sto onda pitas nas.To je kao kad bi mene zena vodila da biram usisivac koji ce kupiti....

Imam kuci onaj sa vodenim filterom, i usisava za sve pare  7645218764198
--- Kraj citata ---

IKA:
Vidim ja ,biće zanimljiva zima na forumu. dodo

CIVIJA:

--- Citat: poljo  27, 11, 2013, 13:09:52 posle podne ---Nekad poodavno procitah zivu istinu napisano od strane jednog ribolovca " ima da se mrtav prevrcem kad moja zena bude prodavala pribor za onu cijenu koju sam joj rekao da sam ga kupio " .

--- Kraj citata ---
Poljo ti si genije slatko sam se nasmejao !!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju