E, ovako treba... > Plovila
Sta izabrati-neki savet
stvlada:
Izena i deca znaju da plivaju,ali deca su deca o njima ne zelim da razmisljam.Camac je na vezu i kad deca udju u camac,prvo sta urade to je da stave pojas.
zveki66:
--- Citat: stvlada 26, 11, 2013, 22:31:31 posle podne --- E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....
--- Kraj citata ---
Komentar ti nije na mestu i zadire u neciju privatnost.
Tvoja je stvar da li ces slusati tvoju zenu ili ne i ja se u to nikada ne bih mesao ili komentarisao.
Postoji razlika izmedju slepe poslusnosti i dogovora.
poljo:
--- Citat: zveki66 27, 11, 2013, 11:37:58 pre podne ---Sta cu, profesionalna deformacija, previse se druzim sa carinicima pa navikao da se ubedjujem.
--- Kraj citata ---
Pogresan forum za ubjedjivanje . Ovde mozes da izneses stav, das misljenje , prihvatis ili ne savjet (za ove godine boravka ovde znam da su svi savjeti dobronamjerni) ali da se ubjedjujes tesko da ces uspjeti. Radi , sokole , kako ti se hoce tvoje je svo carsko nebesko . To da li se ti bojis zene ili ne je stvarno samo tvoja stvar . Ja sam prestravljen od samog pomena da moram traziti dozvolu od svoje . Znaju one mnogo bolje sta nama treba . Zato ja nabavljam stvari za moju ljubav na vodi od djeparca . Stisnem se pa ustedim i onda kupim . Naravno poslije ide onaj dio kako da joj objasnim sta ce mi nesto . Nekad poodavno procitah zivu istinu napisano od strane jednog ribolovca " ima da se mrtav prevrcem kad moja zena bude prodavala pribor za onu cijenu koju sam joj rekao da sam ga kupio " .
stvlada:
--- Citat: zveki66 27, 11, 2013, 12:49:13 posle podne ---
--- Citat: stvlada 26, 11, 2013, 22:31:31 posle podne --- E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....
--- Kraj citata ---
Komentar ti nije na mestu i zadire u neciju privatnost.
Tvoja je stvar da li ces slusati tvoju zenu ili ne i ja se u to nikada ne bih mesao ili komentarisao.
Postoji razlika izmedju slepe poslusnosti i dogovora.
--- Kraj citata ---
Pa sam si rekao da se ne svidja zeni bezbednost camca i da ona ima uticaj koji ces kupiti,e sad ako se ona razume u nautiku onda skidam kapu,a ako ne sto onda pitas nas.To je kao kad bi mene zena vodila da biram usisivac koji ce kupiti....
LSI:
stri
Eh, moje muškarčine, samo vas gledam.
Što vam je teško da kao i ja javno objavite da ste šonje i papučari ali da je vaša uvek zadnja: - Da, draga?
Verujte, tako je mnogo lakše nositi se sa tim problemom. A kad dodjete u neke godine, onda shvatite da to uopšte nije problem. To je nešto sa čime se živi i umire.
7645218764198
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju