E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (21/32) > >>

poljo:
Kakav prelaz iz "sta vi mislite kao iskusniji " u " ko ima brod kakav ja sebi nisam u stanju da priustim je nekulturan" i sve to u samo 6 strana . E fino , zavrsih i sa ovom temom .

zveki66:
Poljo prijatelju ne ljuti se, sto se tice vode ja sebe i dalje smatram neiskusnim, cak i da mogu priustiti sebi vece plovilo ne bih ga uzeo jer smatram da nisam dorastao plovidbi sa takvim. Ako procitas moj post na pocetku videces i da sam to odmah rekao.

Taman posla da ima neke zavisti i ljubomore. Pa uzivao sam citajuci iskustva nekih forumasa u gradnji ili restauraciji broda i jedino pozeleo da mogu videti to uzivo. 

A ovo gore je bio moj komentar na neke komentare koji zadiru u privatnost i nemaju nikakve veze sa ovom temom.

Sta cu, profesionalna deformacija, previse se druzim sa carinicima pa navikao da se ubedjujem.

stvlada:

--- Citat: zveki66  27, 11, 2013, 08:07:09 pre podne ---
--- Citat: stvlada  26, 11, 2013, 22:31:31 posle podne ---   E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....

--- Kraj citata ---
Stvlado, na srecu nismo svi isti, ja recimo volim da na vodi budem sa porodicom i da ako se njima dopada to u cemu smo, mozemo ostati neograniceno vremena. Neko opet voli da se u gliseru siri sam, kazem nismo svi isti, a i ne razmisljamo svi isto.........na srecu.

A strucnjaka i savetnika kao i uvek, u zivotu ima puno, jedino je razlika sto se neki trude da stvarno pomognu koliko mogu ili umeju, a drugi vole da upadaju sa "saljivim" opaskama.

--- Kraj citata ---

Dve slike hiljadu reci....sa kime se sirim,a i malo o bezbednosti...

stvlada:
   Jos bi da dodam da nismo svi isti,hvala Bogu,ako si mene video da divljam u okolini plaza i secem plovni put malim camcima onda prihvatam kritiku,a sta cemo ako nisi,zasto sve stavljati u isti kos na osnovu vrste plovila???

Kapetan:
vlado bravo za bezbednost, ali sto bre zeni ne stavi pojas ili da ne pitam  sajkaca
ja kad sam sa klincima na ladji obavezno stavljam pojas na sebe da se deca naviknu da to nije nista strasno i da tako treba jer i tata i mama nose pojas...

ujedno pogledajte sliku pojasa koje nose vladina deca.... ova kragna je presudna za deciji pojas jer u slucaju nesrece drzi glavu iznad vode...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju