E, ovako treba... > Plovila

Sta izabrati-neki savet

<< < (20/32) > >>

stvlada:
   E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....

LSI:
Ovaj Stvladin komentar treba shvatiti kao vapaj većine nas sa ovog foruma koji su odlučili da čamac srede po svom ukusu, a onda se našli iznenadjeni što to ne odgovara i našim ženama.
I kao što to obično biva, većina muškarčina se našla u nebranom groždju samo što o tome nerado govori.
Mnogo lepše zvuči priča u stilu: - Ma, šta žena!? Koja žena!? Idem sam na vodu...

zveki66:

--- Citat: stvlada  26, 11, 2013, 22:31:31 posle podne ---   E moj prijatelju,blago tebi kad ti zena odredjuje kakav camac ces da kupis i strucnjak koji te savetuje....

--- Kraj citata ---
Stvlado, na srecu nismo svi isti, ja recimo volim da na vodi budem sa porodicom i da ako se njima dopada to u cemu smo, mozemo ostati neograniceno vremena. Neko opet voli da se u gliseru siri sam, kazem nismo svi isti, a i ne razmisljamo svi isto.........na srecu.

A strucnjaka i savetnika kao i uvek, u zivotu ima puno, jedino je razlika sto se neki trude da stvarno pomognu koliko mogu ili umeju, a drugi vole da upadaju sa "saljivim" opaskama.

zveki66:
Jedna mala digresija. Imam neke godine zivota iza sebe pa mogu neke stvari da sagledam. Kada sam zapocinjao svoje prve zaveslaje na Dunavu, pojam je bio hrastov kabinas pravljen kod majstora u Provu. Bilo je i tada glisera i jahtica ali mnooogo manje nego sada. Bili su dosta neupadljivi i isli su nekim svojim putem.

U sadasnje vreme, kultura (ili nekultura) sa ulica se prelila i na vodu. Glisera, skutera i jahti ima dosta  sto je isto tako u redu, ali vecina njih zeli da bude vidjena, pa se pojam uzivanja na vodi opasno narusava njihovom nebrigom za druge, prilazenjem uza samu plazu, secenjem plovnog puta drugim camcima.........

Tako se i pojam boravka na vodi promenio, pa je i zelja biti na vodi sa porodicom postala odlika suprotna shvatanju muskarčina.

njegos68:
Ovo već ulazi u neke vode koje nemaju veze sa nautikom...  upavusi  a ni sa dobrm ukusom..  no125

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju