E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 20KS
Zoran Marinković:
114
Ako je on upalio, uradjeno je pola posla. Po meni, treba čišćenje i štelovanje karburatora, provera ac pumpe i membrane i opšte štelovanje paljenja.
To je vrlo jednostavan i pouzdan motor i nema puno toga šta bi se kvarilo ( osim kad neko izigrava stručnjaka i čeprka gde ne treba).
Da dimi - dimi..., da je bučan - jeste... da troši - troši..
Ali ide k'o sam đavo i ne kari se. Po meni, bolji je od Tomosa 18 za bar tri koplja (komšija se baš pati sa njim) i verujem da će me poslužiti podosta godinica.
LSI:
Imao sam Evinruda 25 - isto je tako pušio pri većem gasu. Ali radio kao singerica. Jedino što je bio mnogo žedan.
Medjutim, ipak bih ja motor odneo u ovlašćeni servis da ga pravi majstor pogleda i sredi sve pro propisu. Nije dobro kad se čovek nadje na vodi pa shvati da bi ipak bilo bolje da mu je majstor sredio motor.
FILIPNJ:
--- Citat: Zoran Marinković 06, 11, 2013, 07:01:28 pre podne --- 114
Ako je on upalio, uradjeno je pola posla. Po meni, treba čišćenje i štelovanje karburatora, provera ac pumpe i membrane i opšte štelovanje paljenja.
To je vrlo jednostavan i pouzdan motor i nema puno toga šta bi se kvarilo ( osim kad neko izigrava stručnjaka i čeprka gde ne treba).
Da dimi - dimi..., da je bučan - jeste... da troši - troši..
Ali ide k'o sam đavo i ne kari se. Po meni, bolji je od Tomosa 18 za bar tri koplja (komšija se baš pati sa njim) i verujem da će me poslužiti podosta godinica.
--- Kraj citata ---
Da to je najbitniej da je on upalio. Hvala Vam na idejama šta sve treba uraditi,čuo sma za ejdnoga momka kod sebe u BL koji je majstor samo za johnson-ke pa ću vidjeti da mu je odnesem. Šta mislite kolik obi mogao da košta taj popravak?
FILIPNJ:
--- Citat: LSI 06, 11, 2013, 07:41:54 pre podne ---Imao sam Evinruda 25 - isto je tako pušio pri većem gasu. Ali radio kao singerica. Jedino što je bio mnogo žedan.
Medjutim, ipak bih ja motor odneo u ovlašćeni servis da ga pravi majstor pogleda i sredi sve pro propisu. Nije dobro kad se čovek nadje na vodi pa shvati da bi ipak bilo bolje da mu je majstor sredio motor.
--- Kraj citata ---
Od mnogih sam čuo da je dosta žedan :)
To ste u pravu,kasno je kad se na vodi pokvari.
Kapetan:
proveri saug mozda je zaglavljen ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju