E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 20KS
Zoran Marinković:
114
--- Citat: FILIPNJ 03, 11, 2013, 16:33:03 posle podne ---Pozdrav nisu nikakve izlike ili nesto.
Nego pod 1 zivim u stanu u BL a pente mi stoje u laktasima nekih 25 km od moga stana i tamo idem vikendom i to ako stigem.
Da zivim u kuci to ne bi cekalo ni 3 minute a kamoli 3 sedmice
--- Kraj citata ---
Poštovani kolega !
Ne dugujete vi nikome nikakva objašnjenja, niti to bilo ko traži.
Svi na ovom forumu su u suštini vrlo dobronamerni m4, samo što se međusobno bezazleno zezamo i međusobno doživljavamo
kao stari dobri drugari i nekome sa strane ili novom članu to deluje drugačije sB0 tamburanje 4587. Ne daj se isprovocirati.
Inače, za tvoju informaciju, 99% naših članova mašta o nekim sasvim drugačijim plovilima sa snovima od motora i da dan na vodi
potraje bar 25 sati, i ..... ali život je kurva i nekima baš ne da dovoljno vremena i bar mrvicu snova.
Onaj kome je baš sve potaman....taj i nije na ovakvim forumima oops
FILIPNJ:
--- Citat: Zoran Marinković 04, 11, 2013, 12:37:21 posle podne --- 114
--- Citat: FILIPNJ 03, 11, 2013, 16:33:03 posle podne ---Pozdrav nisu nikakve izlike ili nesto.
Nego pod 1 zivim u stanu u BL a pente mi stoje u laktasima nekih 25 km od moga stana i tamo idem vikendom i to ako stigem.
Da zivim u kuci to ne bi cekalo ni 3 minute a kamoli 3 sedmice
--- Kraj citata ---
Poštovani kolega !
Ne dugujete vi nikome nikakva objašnjenja, niti to bilo ko traži.
Svi na ovom forumu su u suštini vrlo dobronamerni m4, samo što se međusobno bezazleno zezamo i međusobno doživljavamo
kao stari dobri drugari i nekome sa strane ili novom članu to deluje drugačije sB0 tamburanje 4587. Ne daj se isprovocirati.
Inače, za tvoju informaciju, 99% naših članova mašta o nekim sasvim drugačijim plovilima sa snovima od motora i da dan na vodi
potraje bar 25 sati, i ..... ali život je kurva i nekima baš ne da dovoljno vremena i bar mrvicu snova.
Onaj kome je baš sve potaman....taj i nije na ovakvim forumima oops
--- Kraj citata ---
Ma naravno nije problem,ja sam bi volio da je to već montirao ali ne mogu stici za one koji ne znaju 18 mi je godina i sad završavma sredju i to mi je glavno :) U srijedu ću pokušati da skoknem do laktaša da vidim da montiram ali ništa ne garantujem.
FILIPNJ:
Evo danas sam stigao da odem do LK i montiram poteznicu,pa sam je pokušao upaliti upalila se 3-4 puta i radila nekih 5-6 sekundi kad se upali pa se ugasi i dosta je dimila evo slike pa pogledajte.
Evo kako je izgledalo kad se upalila pa ugasila
zankiki:
To što dosta dimi kad se upali je normalno. Uopšte 2T motori dosta dime na nižem gasu jer im se i paljenje pomeri...
A zašto se gasi... Ja bih to da je moje odneo kod majstora da on lupa glavu...
FILIPNJ:
--- Citat: zankiki 05, 11, 2013, 09:44:51 pre podne ---To što dosta dimi kad se upali je normalno. Uopšte 2T motori dosta dime na nižem gasu jer im se i paljenje pomeri...
A zašto se gasi... Ja bih to da je moje odneo kod majstora da on lupa glavu...
--- Kraj citata ---
Znam da je normalno da dimi kad se upali prvi put a pogotovu kad nije paljena dosta.I ja je mislim odvesti na servis da vide šta je.I u početku se špaga teže vraćala ali poslije par povlačenja je normalno.Pošto je stric bio pored mene kad sam palio kaže da kad se ugasi da izbgleda presauga.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju