E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 20KS

(1/13) > >>

FILIPNJ:
Pozdrav svima dobio sam na poklon Johnson 20KS stariji model ja mislim da je iz 60-ih ili 70-ih.Na motoru je falila poteznica rezervoar i crijevo. Crijevo i rezervoar sam poručio i trebaju mi stići sad zanima me gdje bi mogao nabaviti poteznicu i kako im se kreću cijene? Pošto je boja na penti u lošijem stanju mislio sam je prefarbati kad je skompletiram. Zanima me kakva treba da ide tu farba. I jel ima negdje da se kupe oni natpisi što su na njoj.
Orginal slike postavim u toku sedmice
Motor je kao sa slike

Darkobp:
smirglu u ruke u dobro izmatiraj staru boju,gde je poklopac udaren,zaderan.. malo gita i popunis to i pravac u obliznju farbaru i kupis u spreju prajmer za platiku opalis jedno dva nanosa i onda boju po zelji isto u spreju i to je to   Nece bas biti "kao iz fabrike" ali za ovako ameteriski i jednostavan rad je rezultat sasvim zadovoljavajuci  thumbup

nalepnice probaj naci na nekom ovakvom mestu,rade ljudi svasta
 http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=nalepnice+vanbrodski

114

LSI:
Nalepnica - originalnih - ima po prodavnicama opreme za čamce i motore ali su bezobrazno skupe.

Ako ste iz Beograda, možda biste mogli da skinete mustru sa interneta i da prošetate do Zemuna. U onoj zgradi (jedan od pet tzv. Zemunskih solitera), najbližoj do Dunava, u podrumskom prostoru postoji mala radionica za pripremu i štampu na plastičnim folijama.

Žena koja radi pravi je zaljubljenik u čamce i ima i volje i vremena da se bakće sa nama i takvim zahtevima.
Na žalost, trenutno nisam u Beogradu i nemam njene podatke ovde kod sebe ali znaju je ljudi u marini "4.juli" pa se možete i tamo raspitati.

FILIPNJ:

--- Citat: Darkobp  18, 08, 2013, 22:53:31 posle podne ---smirglu u ruke u dobro izmatiraj staru boju,gde je poklopac udaren,zaderan.. malo gita i popunis to i pravac u obliznju farbaru i kupis u spreju prajmer za platiku opalis jedno dva nanosa i onda boju po zelji isto u spreju i to je to   Nece bas biti "kao iz fabrike" ali za ovako ameteriski i jednostavan rad je rezultat sasvim zadovoljavajuci  thumbup
nalepnice probaj naci na nekom ovakvom mestu,rade ljudi svasta
 http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=nalepnice+vanbrodski
114

--- Kraj citata ---

Hvala na informaciji,to ću i uraditi onda a za "tijelo" motora ne znam kako bi nazvao kako njega da sredim?

FILIPNJ:

--- Citat: LSI  19, 08, 2013, 11:29:23 pre podne ---Nalepnica - originalnih - ima po prodavnicama opreme za čamce i motore ali su bezobrazno skupe.

Ako ste iz Beograda, možda biste mogli da skinete mustru sa interneta i da prošetate do Zemuna. U onoj zgradi (jedan od pet tzv. Zemunskih solitera), najbližoj do Dunava, u podrumskom prostoru postoji mala radionica za pripremu i štampu na plastičnim folijama.

Žena koja radi pravi je zaljubljenik u čamce i ima i volje i vremena da se bakće sa nama i takvim zahtevima.
Na žalost, trenutno nisam u Beogradu i nemam njene podatke ovde kod sebe ali znaju je ljudi u marini "4.juli" pa se možete i tamo raspitati.

--- Kraj citata ---

Nisam iz Beograda, iz Banja Luke sam. Našao sma an ebay-u ali mi traže 50-60eura za komplet. Vidjeću kod sebe u štamparijama,ali svedno hvala vam na informaciji

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju