E, ovako treba... > Plovila

Vrh čamca na tabanašu

<< < (13/15) > >>

Kapetan:

--- Citat: zankiki  23, 08, 2013, 15:04:25 posle podne ---Terca, hvala na informacijama.

Kako stvari sada stoje, verovatno će brod pogledati naš čovek u Holandiji, ja neću ni ići tamo. Ja ću mu samo napomenuti na šta da obrati pažnju i ako je to to, da završi papire i organizuje transport. Još tu nisam sve utanačio, ali je dosta jeftinije nego da ja idem.

--- Kraj citata ---

pitaj tog coveka koji su njegovi uslovi ima nas zaiteresovanih :)

@Terca dadoh orijentacioni 15 dana ... to mu dodje oko 160 km dnevno sto je ubitacan tempo ali nije nemoguc.. ja sam sam vozeci prelazio i po 100 km dnevno bez tegljenja sa slepovima i nije da nisam bio umoran ali nisam bio premoren... dva ili tri clana posade mogu to da izvedu ... 9 dana je svakako nemoguce...

kada su Sima apotekar , Odisej i pokojni Sale isli desilo se da su morali da se sjure u Srbiju i da su prelazili ozbiljne kolicine kilometara u toku dana... problem nije do broda vec do zamora posade... po meni troje moze da predje taj put za 15tak dana ako motor ili nesto ne zakazu ... ali opet realnije je 20 dana pa da se i svrati negde :)

zankiki:
Kapetane, ako uspem sve da tavršim kao što sam naumio, naravno da ću sve da podelim sa vama.

zankiki:
Zna li neko koja je procedura oko prikolice ako budem išao lično za Holandiju? Pošto bih je verovatno morao pozajmiti, da li mora neko ovlašćenje kao za auto, ili je dovoljno poneti saobraćajnu od prikolice (pošto sada ima svoju tablicu) ??

Znate li nekog ko bi iznajmio takvu prikolicu i po kojoj ceni?

LSI:
Mora ovlašćenje.

zankiki:
Gde se to vadi, verovatno treba neko medjunarodno, ne može ovo što se overi u mesnoj zajednici?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju