E, ovako treba... > Plovila

Vrh čamca na tabanašu

<< < (14/15) > >>

LSI:
Kao i kada se vadi ovlašćenje za upotrebu tudjeg automobila, potrebno je otiću u jednu od kancelarija AMS (npr. u Goce Delčeva, ne znam broj) i od njih zatražiti da izdaju potvrdu kojom ćete biti ovlašćeni da koristite prikolicu u inostranstvu (naravno da prikolica mora biti registrovana).

Ako je prikolica u vlasiništvu fizičkog lica, potreban je samo njegov potpis (neka ponese i ličnu kartu).
Potrebno je da sa vlasnikom i važećom saobraćajnom dozvolom odete tamo i sve se završi za desetak minuta (ako nema gužve).

Ako je prikolica u vlasništvu neke firme, onda je neophodno ovlašćenje na memorandumu firme overeno pečatom i potpisom direktora.

zankiki:
E to je već podatak! Hvala!

IKA:
Videh da si dao ponudu za lađu na holandskoj berzi,jel ima nekih lepih vesti,kupi li ga

zankiki:
Jok. Odgovorio mi je da se slaže za 1500e, ja njemu da će ga moj drugar kontaktirati u roku od par dana da završe sve. Čovek nije bio tu, i nazvao ga 3 dana kasnije, a ovaj prodao brod. Glupi Holanđanin...

Sada se zaludjujem nekim plastikama

http://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m699189490-kruizer-waterford-700.html?c=4dc4183dfac1254e7aa85845826d5acd&previousPage=mympBuyer

Ili nečim ovakvim

http://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m704527920-peereboom-kruiser7-2-meter-met-9-9-pk-4-tact.html?c=4dc4183dfac1254e7aa85845826d5acd&previousPage=mympBuyer

nikolar:
Njegoše,

šta misliš, koja je najbolja varijanta za Skadarsko jezero sa kabinom, tabanaš sa špicem ili blago V? Šta misliš o camcu 9x2.7, ravno dno sa kobilicom od 10 cm, urađenom na isti način kao kod 3 broda Montenegroexpres -a?

Znam blago V je najbolje na talasima i najplovnije ali opet pristajanje uz obalu i u plitkim pristanima kao što je npr. Vranjina je ljeti nemoguće.

Da ti gradiš čamac koji bi bio tvoj izbor?

Citao sam da si imao veliki camac sa tabanom ali je pramac bio u spicu ali da je tvoj iskustvo negativno i da je bilo kriticnih situacija. Mislis li da bi neki iznenadni upor (oluja) mogao da ugrozi camac ovih dimenzija sa spicem (pod uslovom da je urađen kako treba) i da ga prevrne? Naravno za veliki jugo i sjever suvisno je i govoriti o talasima i plovidbi po takvom vremenu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju