E, ovako treba... > Plovila

Vrh čamca na tabanašu

<< < (7/15) > >>

zankiki:
Molim prisutne za odgovor...... Hitno je!

njegos68:
A zašto nebi bilo ? koliko vidim sa slika zadnji kraj mu je izdignut(ima švanc),tako da ga lako pokreće i mali motor...u ovom slučaju t -4....mislim da je za njega optimum nekih 1o ks  Yamaha ili honda 4t..

Kapetan:

--- Citat: zankiki  19, 08, 2013, 08:17:34 pre podne ---Molim prisutne za odgovor...... Hitno je!

--- Kraj citata ---

moje neko iskustvo sa slicnim koritom govori da je skoro nemoguce postici tu brzinu bez 40 konja.... dodatni problem je propinjanje sa jakim motorom koje se desava zbog oblika korita...to je ladja koja moze 8 km uzvodno sa malom potrosnjom...

Kapetan:
evo iskopah temu sa Cheom .... ja sam imao identicno korito i nisam resio potapanje ....

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,736.0.html

to korito ne trpi jake motore... kao sto njegos kaze do 10 konja dvotaktni ili recimo 15 konja cetvorotaktni

zankiki:
Onda bi bilo 15KS četvorotaktni.

Ok. Pošto radim u autoservisu pričao sam sa našim limarima, kažu mi da lim 3mm nema šanse da brzo istrune, pa ni da je godinama potopljen u vodi. Videću danas kako izgleda, pa bi verovatno trebalo pre porinuća odneti da se ispeskari i zaštiti bar do vodene linije. Po mojoj proceni oko 25m2.

Koliko to košta, i kome odneti u Beogradu, kad već bude na prikolici?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju