E, ovako treba... > Plovila
Vrh čamca na tabanašu
Kapetan:
--- Citat: zankiki 19, 08, 2013, 09:09:51 pre podne ---Onda bi bilo 15KS četvorotaktni.
Ok. Pošto radim u autoservisu pričao sam sa našim limarima, kažu mi da lim 3mm nema šanse da brzo istrune, pa ni da je godinama potopljen u vodi. Videću danas kako izgleda, pa bi verovatno trebalo pre porinuća odneti da se ispeskari i zaštiti bar do vodene linije. Po mojoj proceni oko 25m2.
Koliko to košta, i kome odneti u Beogradu, kad već bude na prikolici?
--- Kraj citata ---
ja koliko vidim na slikama to je sveze farbano , ne diraj nista .... mislim da je peskarenje oko 5-7 evra po kvm ...
eventualno kad je vec na prikolici zakaci mu Magnezijumske plocice da ga cuvaju od korozije...
Labud 1258:
Bio ? Video ?
zankiki:
Da. Odustao verovatno za sada.
Prilično je zarđao po dnu, mada mislim da nije duboko. U zadnjem delu koji je inače ispod cirade ima par rupica kroz dno. Taj deo bi morao kpl da se menja.
Dno ne izgleda tako loše kao taj zadnji ceo - verovatno je stajao negde nepokriven pa se tu skupila voda.
U svakom slučaju sam ponudio 1200e - za to spuštanje cene mogu da priuštim da odvučem brodić na peskarenje do vodene linije, da se zakrpi i zameni sve što treba i uradi profi zaštita kako se i radi (5-6 slojeva farbe i antialgin). Gornji deo izgleda ok, kao i unutra, a sam brodić mi se svidja. Da neko ne shvati pogrešno, znam da je samo peskiranje i farbanje 500-600e, ali da se spusti cena, pa i ja dodam deo, moglo bi da se sredi.
Čekam odgovor, ali ne znam da li da se upuštam u sve to. Mada, i da kupim brod u vodi u boljem stanju, verovatno bih uskoro morao na peskarenje i sređivanje, pa je ovo možda način da odradim sve u startu i budem siguran kakvo je korito.
broker975fx:
Pa nemora bas svaki brodic da se peskari, ja moj stari nisam a prilicno sam siguran u kvalitet tadasnjeg rada. Admini bi ovu pisaniju mogli da smeate na odgovarajuce mesto,posto je tema otisla od baznog naslova
zankiki:
Nije tu peskarenje najskuplje, ako ispod vodene linije ima oko 20m2, to je oko 100e.
Rad, boje, mazanje 5-6 slojeva.
Enivej, čovek je pristao na 1300e, a ja iskreno nemam pojma šta da radim. Rekao sam da mi treba dan-dva da razmislim.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju