popravka uspesna ajmo krug do medjice proba i sve

,,,zadovoljan vracam se na vez....polazim kuci rutinski palim kaljuaczaru da vidim ima li neke vode u koritu i cujem zvuk velike kolicine ...tecnosti gasim pumpu dizem poklopac motora i shok u toku voznje od vibracije popustio je rezervoar od aluminijuma verovatno nacet od korozije i trista litara nafte izlilo se i potopilo motor do pola bloka motora...panika trcim kupujem kante donosim malu kaljuzaru i istacem pazljivo naftu u kante i spasavam skupoceno gorivo...
Novi dan nova borba povezujem rezervoar za vanbrodski motor za dalje probe,skidam mere za izradu novog rezervoara...jos jedna voznja i otkrivam da cevke na izduvnoj grani popustaju na varovima od vibracija.....boing kapilari u oku pocinju da pumpaju i intezivno razmisljam o vikinskoj sahrani da se potpalim sa sve mojim Gavrilom psujem mu sve predsednike kojih sam se setio ...ma jebo sam mu sve do Abrahama Linkolna !!
Noc uveliko krenula a ja skidam granu i kuci ...sutra do osam bila izvarena ojacana sve skockano...trk montaza proba ,.......sve

mali prede ko mače potrosnja na 2000 obrtaja ispod pet litara ložaka ...milina me neka preplavi sreća da mi gospodja nije bila u blizini od milošte bi je još i poljubio iako mi stalno sere da previse vremena i novca ulažem u brod i da ona misli ponekad da njega volim vise nego....