Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Kradu ribu sa preko 300 mreža
shomi:
Deda, vidi kakva iskustva imaju ljudi sa Čombetom:
...moje iskustvo od subote kad je moj otac vozio čamac do mesta gde mi je bilo najlakše da stavim novu pentu, na 10m od obale mu se elisa uvila u mrežu koja "davi" ribu i kad sam pozvao dotičnog čuvara koji je zadužen za moj deo dunava (kod Zemuna), rekao mi je da je sam izvadim(!!!!!) ...pritom je bio mrtav pijan. Inace tog čuvara zovu ČOMBE !!!!
'beš takvu ribočuvarsku službu...
deda:
--- Citat: shomi 06, 07, 2009, 20:17:47 posle podne ---Deda, vidi kakva iskustva imaju ljudi sa Čombetom:
...moje iskustvo od subote kad je moj otac vozio čamac do mesta gde mi je bilo najlakše da stavim novu pentu, na 10m od obale mu se elisa uvila u mrežu koja "davi" ribu i kad sam pozvao dotičnog čuvara koji je zadužen za moj deo dunava (kod Zemuna), rekao mi je da je sam izvadim(!!!!!) ...pritom je bio mrtav pijan. Inace tog čuvara zovu ČOMBE !!!!
'beš takvu ribočuvarsku službu...
--- Kraj citata ---
Jbg-a niko nije savrsen,bila proslava u marini tog dana! :drinks:Gledajuci ga u zadnje vreme,kao da radi tek da se nekaze da nista neradi!!Imam utisak da se razocaro nesto.Koliko ga znam nije od onih koji cesto piju,ali me nije iznenadilo!
shomi:
A baj-d-vej, ko drzi Zemun, u smislu korisnika voda? Ko njemu daje platu?
Nisu valjda isto Vojvodinashume?
tyger:
"Da pecate punim plućima" :suicide: :suicide: :suicide: Kakva ironija...
deda:
--- Citat: shomi 06, 07, 2009, 20:38:19 posle podne ---A baj-d-vej, ko drzi Zemun, u smislu korisnika voda? Ko njemu daje platu?
Nisu valjda isto Vojvodinashume?
--- Kraj citata ---
Srbiasume :suicide: Sve ti je jasno,nadam se!!?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju