Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Kradu ribu sa preko 300 mreža
Kapetan:
--- Citat: Radojković 04, 07, 2009, 01:41:53 pre podne ---Vojvodinasume,he he ponesem kanticu i par crvica da upecam par babuskica za stuku i odem na kanalce pored Tamisa kao i svaki put.Prolaze neki nose drva iz sume al mene to ne zanima sem onih par babuskica.Kad eto ti ga posle 15min. nadlezno lice :pogranichnik: sa nivom.dobar dan-dobar dan.sta radish?pecam babuskice za stuku ko i svaki put. A ne moze to tako ovo je vlasnistvo vojvodina sume i te babuske takodje.Imash dozvolu???Meni se razvuche osmeh -imam sve zive dozvole koje postoje.E kaze on ovde ti ne vrede te dozvole nego vrci te kedere u vodu i gubi se(da mi mozemo nesmetano da radimo).I tako ti ja vratim 2(dve)babuskice u vodu i odem ko posran jer ne zelim da ulazim u konflikt sa kriminalcima u uniformi.Sta reci na to???
--- Kraj citata ---
nezahvalno je savetovati nekoga u ovakvim situacijama, ali toliko sam besan na odnos drzave prema gradjanima da mislim da bi mi pukao film u ovom slucaju i ko zna kako bi se zavrsilo.... doduse nemam nijednu dozvolu jer nikad nista ne upecam pa mi glupo da bacam pare na papir , a i nikada me nije startovao cuvar...
budens72:
Aauuu Kapetane !! Jesi li ti to nastran kad ti krivo što te čuvar nije startovao :yahoo:
deda:
--- Citat: kacintata 04, 07, 2009, 21:56:43 posle podne ---ko kaze da nema ribocuvara.redovno ih mozete videti na svecanim ruckovima i takmicenjime u kuvanju riblje corbe.za sve ove godine,sreo sam ih samo jednom u tisi
--- Kraj citata ---
Kada god sam bio u Tisi uvek su dosli i bili su ok!!Iako imam dozvolu koja ne vazi gore!
zoki novus:
[/quote] Kada god sam bio u Tisi uvek su dosli i bili su ok!!Iako imam dozvolu koja ne vazi gore
i ja imam slicna iskustva sa tisom
Kapetan:
--- Citat: deda 04, 07, 2009, 22:00:26 posle podne --- Kada god sam bio u Tisi uvek su dosli i bili su ok!!Iako imam dozvolu koja ne vazi gore!
--- Kraj citata ---
deda pored komaraca tebe napadaju i ribocuvari :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju