Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Kradu ribu sa preko 300 mreža
Danube scallywag:
--- Citat: deda 06, 07, 2009, 20:32:26 posle podne --- Jbg-a niko nije savrsen,bila proslava u marini tog dana! :drinks:Gledajuci ga u zadnje vreme,kao da radi tek da se nekaze da nista neradi!!Imam utisak da se razocaro nesto.Koliko ga znam nije od onih koji cesto piju,ali me nije iznenadilo!
--- Kraj citata ---
Сигурно му је жао што му колега Паја иде у пензију :pogranichnik:
Kapetan:
--- Citat: Danube scallywag 06, 07, 2009, 22:26:02 posle podne ---Сигурно му је жао што му колега Паја иде у пензију :pogranichnik:
--- Kraj citata ---
onda mzoe i opravdano da bude, btw jel oni rade 24.7 ili imaju radno vreme ?
da li su duzni da posle radnog vremena izadju na vodu ?
deda:
--- Citat: Kapetan 07, 07, 2009, 00:25:51 pre podne ---
--- Citat: Danube scallywag 06, 07, 2009, 22:26:02 posle podne ---Сигурно му је жао што му колега Паја иде у пензију :pogranichnik:
--- Kraj citata ---
onda mzoe i opravdano da bude, btw jel oni rade 24.7 ili imaju radno vreme ?
da li su duzni da posle radnog vremena izadju na vodu ?
--- Kraj citata ---
Koliko sam upoznat,nemaju striktno radno vreme.Zamisli,rade od 7 do 3 a od 3 i 15 nigde nikoga!!!Mada gledajuci ih mislim da rade od 07 do 09h u sta je uracunato i vreme za jutarnju kaficu u marini!!!Juce mi Combe rece da je predao 350 met. zaplemjenih mreza! Sto se Paje tice,nemojte ljudi,u zivotu je imao nesrece za tri zivota!!!Kakav god da je[osim pica]to nije zasluzio niko!
11zodiac11:
Uništeni alati za krivolov u Valjevu
Uništeni alati za krivolov u Valjevu BEOGRAD, 17. jul 2009
- Alati za ribolov namenjenih za krivolov, zaplenjeni tokom redovnih aktivnosti ribočuvarske službe korisnika dela ribarskog područja "Srbija - Zapad", D.O.O. Eko ribarstvo, uništeni su u Valjevu sečenjem i odloženi na gradsku deponiju.
Uništeno je 433 mreže, dužine od 6.821 metara, kao i sedam "bubnjeva".
Akcija će biti nastavljena i u ostalim ribarskim područjima.
Izvor: Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja
mozda je vest bajata ali je pohvalna...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju