Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
recept za dobre ćevape
Jezerash:
prezle, jaje, luk, pa to je onda ćufta, nije ćevap ?
parigroz:
To su cake.....u mnogo manjim količinama se dodaje. Uostalom,probajte.......ili nemojte,kako vam drago... 456
maverick:
tesko je naci pravi recet za cevape , generacijama se prenosi i drzi kao tajna, jedno je sigurno a to je da ga ne rade na takav nacin na koji si opisao jer im je preskupo...ovcetina je obvezan sastojak...nacin pecenja u takvim cevabdzinicama je nesto drukciji, vecinom peku na loju...
Leskovac, Travnik, Banjaluka i recimo ne moze bez Sarajeva....su mjesta gdje se definitvino jedu najbolji cevapi....
par puta ih radio s odredjenim postotkom mesa...uvijek odlicni ali uvijek nesto nedostaje za onaj stopostoni ugodjaj...cak sam kuhao u juhu od govedji kostiju...dodavao...u njoj namakako lepinju...
mozda ipak fali onaj ugodjaj stare cevabdzinice ili tko zna sto
broker975fx:
Ne znam ali u BGD više nemaš gde da pojedeš dobar - odnosno vrhunski ćevap, možda eventualno kod Cice
eni blue:
Brokeru, i kod Cice nekada budu losi, ali u njenoj blizini na 20 metara vrhunski cevap u restoranu Nadoveze, u ulici Zeleznickoj u kafanici Pod lozom, i u Tosinom bunaru iza radnje Klek u restoranu kod Pedje ali samo sredom, nikad neces pogresiti, odmah da kazem nikog ne reklamiram ja sam samo dobar degustator, naravno ovo je sve prica za Zemun, dalje ne znam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju